Temafest for de dovne

Skal du selv arrangere? Hvis du selv vil arrangere temafesten, findes der utroligt mange sider på nettet, hvor du kan finde inspiration til diverse temaer og hvilken mad og drikke der hører sig til og hvilken pynt og musik, der vil passe allerbedst til det valgte tema. .

DIY Ideér til strandfesten

Skal der holdes en strandfest, så se med her, for vi har samlet inspiration til hvordan du selv kan lave den vildeste strandfest

Studenterfest - Det store overblik

Studenterfester er en glædelig og velfortjent tid. For at sikre at din studenterfest bliver så god som du fortjener, kan du med fordel se på lidt af inspiration herunder. .

Hold den vildeste Star Wars fest

Star Wars er et fantastisk tema, for både børn og voksne. Vil du gå den ekstra mil, til din næste fest? Så er Star Wars et tema som alngt de fleste kender til.

MAD SCIENTIST HALLOWEEN PARTY

Den gale videnskabsmand er et tema der går igen. Her finder du flere bud på hvordan du kan dekorere dit hjem i dette tema

Gangster eller 70'er fest?

 For at få en fornemmelse af hvad deltagende er mest i humør til, kan det være en idé, hvis det er med arbejdspladsen, at sætte en seddel op hvor der står nogle forskellige bud på temaer.

Lav ballondyr som aktivitet til børnefødselsdag

Alle deltagerne får en lang ballon beregnet til at lave ballondyr med og så gælder det hurtigst muligt at få lavet ballonen om til en hund, et sværd, eller noget andet der aftales på forhånd.

Personalet til grillfesten

En grillfest kan byde på meget forberedelse. Derfor kan det være svært at overskue alt arbejdet på selve dagen. Derfor kan det være en god ide at have personale, som kan hjælpe en til en god aften.

Personale til børnefødselsdagen

Det er ikke altid nemt at planlægge hele sin fødselsdag selv. På den kan der være mange opgaver på selve dagen, hvor det kan være en god ide med hjælp.

NPF 2017

Kort sagt, så spiller vi computer! Nu er verden ikke helt så simpel, for NPF er så meget mere end “bare” at spille computer, selvom det jo er en ret vigtig del af det. NPF er: Computerspil på både højtniveau, men også for os almindelige gamere Hygge Nye venner Udveksling af erfaring med computere

Personalet til en konfirmation

Til en konfirmation ønsker de fleste forældre at det skal være en afslappet dag. Derfor bør man også finde personale, som kan sørge for det hele på den store dag. Men hvor meget skal der bruge og hvem skal man tage fat i?  

Bryllupsfotograf

Få foreviget den store dag med en bryllupsfotografering. Det gøres bedst med et professionelt billede, selvom alle børn som voksne har en smartphone ved hånden med et fungerende kamera - så er dette et bryllup og her skal man ikke gå ned på kvalitet. .

Planlæg Konfirmationen i god tid.

Når ens barn skal konfirmeres er der mange ting der skal holdes styr på. I denne artikel får du et hurtigt overblik over de dele der skal holdes styr på. Her er overblikket.

Nytårsaften - det store overblik

Nytår er årets sidste fest hvor vi hvert år, traditionen tro, springer ind i det nye år med et brag af en fest. Men hvordan gør man lige årets fest en tand bedre end den sidste år? VI har lavet en guide så du nemt kan få det helt store overblik.

Diamantbryllup – det store overblik

Hvis du skal holde et diamantbryllupsarrangement, betyder det at du nok også har været turen igennem ved kobber, sølv og guldbryllup. Traditionerne ved de forskellige bryllupper minder om hinanden, men vi har alligevel samlet lidt unik inspiration til dig her.

Bryllupsarrangør

Når man skal arrangere et bryllup er der utroligt meget der skal tages stilling til, derfor bliver det mere og mere udpræget at man får hjælp fra en professionel. En Wedding planner, eller bryllupsarrangør som det hedder på dansk. I de senste par år i Danmark, er der kommet flere og flere bryllupsarrangør til. Prisen for en bryllupsarrangør er meget forskelligt. For at gøre det hele lidt lettere for jer, så vi her skrevet en oversigt over hele bryllupsplanlægningen. 

Toastmasterens guide til konfirmation

Til alle større fester er det vigtigt at have en toastmaster. Uden ham eller hende kan de forskellige elementer i festen nemt støde samme. I denne artikel ser vi nærmere på toastmasterens job, og hvad der skal huskes på.

Guldbrylluppet trin for trin

Et tradionelt dansk Guldbryllup starter typisk omkring klokken 8 eller 9. Hvor brudeparret nænsomt vækkes af morgensang af de op mødte. I de fleste tilfælde bliver det suppleret af et orkester. .