Servietfoldning - Lyset - Folde servietter

Servietfoldning er et sjovt og kreativt tiltag der er med til at gøre dit bord ekstra flot og elegant. Det er nemmere end du tror, især hvis du følger Festen.dk's videoguide.

Hold din egen Oktoberfest

Havde du heller ikke taget fri fra arbejdet og planlagt en tur til den netop overståede Oktoberfest i München? Fortvivl ej. Du behøver ikke nødvendigvis tag til Sydtyskland for at holde Oktoberfest på ægte sydtysk manér. Det kan du faktisk gøre hjemme hos dig selv. Læs her hvordan du kan gøre.

Romantisk aften med kæresten

Få ting er bedre end at hygge sig sammen med kæresten. Her får du guiden til en hyggelig og romantisk aften sammen med din bedre halvdel.

Halloween, bordpynt og dekoration

Halloween bliver en mere og mere populær tradition herhjemme. Her får du ideer til hvordan du kan lave din helt egen halloween fest

Børnevenlig halloween

Skal halloween festen være børnevenlig finder du her ideer til alt du skal bruge fra kager til udklædning

Fastelavnsfest

Når det er Fastelavn, er det tid til at holde fest med tjubang. Det kan være derhjemme, på vejen eller i daginstitutionen, og hvis man har fødselsdag tæt på fastelavn, kan man vælge at lave en fødselsdagsfastelavn.

Lav din egen julepynt - julestjerne

Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Mange køber sin egen julepynt, men det bliver aller hyggeligst, når lidt af ens eget hjemmelavede julepynt bliver blandet med. .

Halloween for børn og barnlige sjæle

Halloween er også for børn. Her finder du ideer og inspiration til hvordan du kan lave en børnevenlig halloween fest

Kreativt julepynt - Cykkelslange Juletræer

Pynt til fastelavnsriset

Fastelavnsriset skal være klart til at rise forældrene morgenen for fastelavn. Det må gerne være et ordentligt stort ris, med masser af flot pynt. Her finder du hjælp til at komme på flere forskellige gode idéer til dit personlige ris. Fastelavnsriset er en gammel dansk tradition. Man tager nogle friske birkegrene og pynter dem. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad du kan pynte dit fastelavnsris med.

Pynt til Halloween

Til Halloween skal der selvfølgelig pyntes op så man kommer i den helt rigtige stemning.

Nytårsaften - det store overblik

Nytår er årets sidste fest hvor vi hvert år, traditionen tro, springer ind i det nye år med et brag af en fest. Men hvordan gør man lige årets fest en tand bedre end den sidste år? VI har lavet en guide så du nemt kan få det helt store overblik.

Julepynt - Sådan laver du en musetrappe

Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Vi har lavet en video der viser, hvordan du laver en musetrappe. .

Pynt til fastelavnsbordet

Pynt til fastelavnsbordet er en hyggelig og god idé. Når du alligevel klipper og klistrer pynt til kostumer, fastelavnstønden og fastelavnsriset, så lav lidt mere end du har brug for. Resterne kan lægges på bordet og bruges til stuen. Du slår to fluer med ét smæk, og det er ikke så ringe. F.eks. kan serpentiner og sorte katte sagtens bruges til dit fastelavnsbord.

Hold din egen Oktoberfest

Hold din egen oktoberfest? ja den er god nok, man behøver faktisk ikke tage til Sydtyskland for at få en bid af den gode stemning. Havde du heller ikke taget fri fra arbejdet og planlagt en tur til den netop overståede Oktoberfest i München? Du behøver ikke nødvendigvis tag til Sydtyskland for at holde Oktoberfest på ægte sydtysk manér. Det kan du faktisk gøre hjemme hos dig selv. Læs her hvordan du kan gøre.

Guirlande med efterårsblade og et strejf af guld

Tidligere på denne uge lavede Julie og jeg denne fine efterårsguirlande med de fineste blade vi havde fundet på vej hjem fra børnehaven en dag for et stykke tid siden. Vi havde presset og tørret dem mellem nogle bøger og ellers glemt alt om dem.

Frosne Grene

Frosne Grene.Disse grene er ganske nemme at lave og de er yderst dekorative! Klip en håndfuld grene. Bind snor omkring,så de holder sig i et samlet bundt.

Mad Scientist Soda Laboratory

Inviter børnene indenfor i den gale videnskabsmands laboratorie. Her kan i lave sjove drinks og eksperimentere med maden

Inspiration til nytårsaften

Her finder du forskelligt inspiration til din nytårsaften lige fra invitationer, til natmad og fra festtøj til drikkevarer. Så følg med her hvis du er lidt lost omkring alle de ting der skal huskes når du holder en nytårsfest.

5 Tips for An Easy ‘Eid Party

This Ramadan has been so much fun. I’ve had a great time soaking up all the great ideas for home décor, party ideas for kids, and meeting the creative women and men behind design inspiration that caters to the way we Muslims celebrate and value our holidays in a colorful and beautiful way.

Pynt til fastelavnstønden

Pynt til fastelavnstønden gør det meget mere hyggeligt at slå katten af tønden. I denne artikel ser vi nærmere på nogle gode idéer til, hvordan man gør fastelavnstønden endnu mere festlig.

Pak dine Julegaver ind med stil

indpakning kan være en stor fornøjelse i sig selv. Jeg elsker at pakke gaver ind. Finde nye måder, sjovt papir og små pynteting til at sætte på gaverne. Ja man kan købe sig fattig i flot papir, men prøv at se her. .

Mad scientist halloween

Halloween fest med den gale videnskabsmand som tema. Her finder du ideer til alt hvad du skal bruge til temaet

Fastelavn – det store overblik

Hvis du mangler inspiration til fastelavn, så finder du med stor sandsynlighed det du skal bruge her på siden. Dyk ned og se hvad du kan finde af spændende ting om fastelavn.

MAD SCIENTIST HALLOWEEN PARTY

Den gale videnskabsmand er et tema der går igen. Her finder du flere bud på hvordan du kan dekorere dit hjem i dette tema

Sådan filter man årets julepynt

Knaldgod Ide Til Nytårsaften

Til en nytårsfest skal der selvfølgelig være de obligatoriske knallerter. Da man skal være to til at springe dem er de gode til at skabe stemning, og fungerer altid som en sjov lille beskæftigelse ved nytårsbordet. Her kan du se hvordan du kan lave dine egne nytårs-knallerter. De laver ikke den karakteristiske bang-lyd når du springer dem, men til gengæld kan du fylde dem med hvad du har lyst til. Derudover er det en god måde at bruge ting som brugte køkkenruller og overskydende gavepapir fra jul på.  .

Sukkerkant på cocktailen – se her hvordan

Sukkerkant er en cocktail der spiller max både visuelt og i forhold til smag. Hvis du vil gøre lidt mere ud af dine cocktails fortæller vi dig her, hvordan du tilføjer en sød og visuel flot detalje på dit cocktailglas.

Gennemført halloween tema

Der findes mange måder at holde halloween på. Her finder du inspiration til gennemført halloween temafest for både store og små

Oktoberfest Kostumer

Skal du holde eller til en oktober fest, så må du endelig ikke dukke op i hverdagstøj. For at give den helt korrekte oktoberfeststemning, er et kostume nødvendigt. 

Halloweenfest

Skal du holde årets mest (u)hyggelige halloween party finder du her inspiration til alt du skal bruge lige fra fra udklædning til (u)lækre drinks

Konfettibomber til Nytårsaften: Gør det selv

Konfetti er måske nok et mindre mareridt for dem er skal rydde op efter festen, men ikke desto mindre høre det sig til nytårsaften. Du kan lave din egen hjemmelavede konfetti ved blot at skære papir i stykker. Men du også kan tage det et skridt videre med denne sjove gør-det-selv ide. En rigtig god beskæftigelse på nytårsdag.

Valentinsdag: Tips til blomster og overraskelser

Valentinsdag, de elskendes dag, fejres den 14. februar. Dagen er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, hvorimod den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes 192 millioner valentinskort. Helligdagen blev indført af pave Gelasius i år 496 og menes at være opkaldt efter den romerske præst Valenti. Mangler du ideer til den perfekte Valentinsdag, så læs med her .

Skabelon til udskæring af Græskar

Når det er Halloween, så er det tid til at skære graskar lanterner. Det er en sjov aktivitet for hele familien. Vil du have dette års lanterne til at være en tand pænere end din nabos? Så er du kommet til det rette sted, vi har samlet en række flotte skabeloner, så du nemt kan lave en uhyggelig graskar lampe. .

Hjemmelavede “knallerter” - DIY

Da jeg var barn syntes jeg at knallerter med konfetti var rigtig sjove at hive i og herefter høre et bang og så der var lidt pynt og typisk en krone lavet af noget tynd papir.

Video guide - sådan fletter du et julehjerte

Det flettede julehjerte er en særlig dansk tradition. Mange mener, at det var H.C.Andersen, der opfandt den type flettede julehjerter, som er udbredt i dag. Vi har lavet en video, så I kan lave flotte julehjerter til jeres juletræ eller som pynt til hjemmet. Glædelig jul.

52 ideer til at dekorere påskeæg

52 guides til hvordan du laver unikke designs til dine påskeæg. Nogle mere krævende end andre.

Videoguides til hjemmelavet julepynt

Den mest charmerende julepynt der findes, er den du selv har lavet sammen med din familie og venner. Hjemmelavet julepynt giver juletræet et originalt og varmt udseende. Du tror måske det er svært at lave din egen julepynt (det troede jeg i hvert fald), men det er en del lettere end man tror.

Pynt til pinsefrokosten

Pynt til pinsefrokosten er en vigtig ting. Det sætter stemningen og gør bordet mere indbydende. Lad os se på noget typisk pinsepynt. Pinseliljer er det første, der kommer på sinde. De kommer i flere forskellige farver, hvor de to klassiske er gul og hvid.

Lav din egen julepynt - Se hvordan du laver en sød musetrappe

Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Mange køber sin egen julepynt, men det bliver aller hyggeligst, når lidt af ens eget hjemmelavede julepynt bliver blandet med. .

Åndernes fest.

Åndernes fest. Hele oktober er oplagt til en rigtig skræmmende Halloween-fest. Uhyyyygeligt! Den 31. oktober er den helt rigtige dato.

Flet et julehjerte med hjerte i

 Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Mange køber sin egen julepynt, men det bliver aller hyggeligst, når lidt af ens eget hjemmelavede julepynt bliver blandet med. .