Servietfoldning - Lyset - Folde servietter

Servietfoldning er et sjovt og kreativt tiltag der er med til at gøre dit bord ekstra flot og elegant. Det er nemmere end du tror, især hvis du følger Festen.dk's videoguide.

Mad scientist halloween

Halloween fest med den gale videnskabsmand som tema. Her finder du ideer til alt hvad du skal bruge til temaet

Lav din egen julepynt - Se hvordan du laver en sød musetrappe

Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Mange køber sin egen julepynt, men det bliver aller hyggeligst, når lidt af ens eget hjemmelavede julepynt bliver blandet med. .

Pak dine Julegaver ind med stil

indpakning kan være en stor fornøjelse i sig selv. Jeg elsker at pakke gaver ind. Finde nye måder, sjovt papir og små pynteting til at sætte på gaverne. Ja man kan købe sig fattig i flot papir, men prøv at se her. .

Pynt til fastelavnstønden

Pynt til fastelavnstønden gør det meget mere hyggeligt at slå katten af tønden. I denne artikel ser vi nærmere på nogle gode idéer til, hvordan man gør fastelavnstønden endnu mere festlig.

Pynt til pinsefrokosten

Pynt til pinsefrokosten er en vigtig ting. Det sætter stemningen og gør bordet mere indbydende. Lad os se på noget typisk pinsepynt. Pinseliljer er det første, der kommer på sinde. De kommer i flere forskellige farver, hvor de to klassiske er gul og hvid.

Knaldgod Ide Til Nytårsaften

Til en nytårsfest skal der selvfølgelig være de obligatoriske knallerter. Da man skal være to til at springe dem er de gode til at skabe stemning, og fungerer altid som en sjov lille beskæftigelse ved nytårsbordet. Her kan du se hvordan du kan lave dine egne nytårs-knallerter. De laver ikke den karakteristiske bang-lyd når du springer dem, men til gengæld kan du fylde dem med hvad du har lyst til. Derudover er det en god måde at bruge ting som brugte køkkenruller og overskydende gavepapir fra jul på.  .

Lav din egen fastelavnspynt

Mangler du inspiration til din fastelavnspynt, så kig med på denne artikel.

Frosne Grene

Frosne Grene.Disse grene er ganske nemme at lave og de er yderst dekorative! Klip en håndfuld grene. Bind snor omkring,så de holder sig i et samlet bundt.

Åndernes fest.

Åndernes fest. Hele oktober er oplagt til en rigtig skræmmende Halloween-fest. Uhyyyygeligt! Den 31. oktober er den helt rigtige dato.

Hvor kan man købe pynt til fastelavnsfest?

Det kan være et stort arbejde, hvis man skal lave sin egen pynt til en stor fest. Hos Festen.dk kan man købe sin pynt.

Halloween for børn og barnlige sjæle

Halloween er også for børn. Her finder du ideer og inspiration til hvordan du kan lave en børnevenlig halloween fest

5 Tips for An Easy ‘Eid Party

This Ramadan has been so much fun. I’ve had a great time soaking up all the great ideas for home décor, party ideas for kids, and meeting the creative women and men behind design inspiration that caters to the way we Muslims celebrate and value our holidays in a colorful and beautiful way.

Lav din egen Adventskrans

Børnevenlig halloween

Skal halloween festen være børnevenlig finder du her ideer til alt du skal bruge fra kager til udklædning

Dekorationer til nytårsaften

Det er vigtigt at have den rigtig pynt og dekorationer til nytårsaften, for at skabe en fantastisk festlig stemning. Her guider vi dig igennem nogen af festen.dk's mange dekorationer, pynt og udklædning. Så hold på festhatten og brillerne for nu går det løs!

Videoguides til hjemmelavet julepynt

Den mest charmerende julepynt der findes, er den du selv har lavet sammen med din familie og venner. Hjemmelavet julepynt giver juletræet et originalt og varmt udseende. Du tror måske det er svært at lave din egen julepynt (det troede jeg i hvert fald), men det er en del lettere end man tror.

52 ideer til at dekorere påskeæg

52 guides til hvordan du laver unikke designs til dine påskeæg. Nogle mere krævende end andre.

Sådan filter man årets julepynt

Hold din egen Oktoberfest

Hold din egen oktoberfest? ja den er god nok, man behøver faktisk ikke tage til Sydtyskland for at få en bid af den gode stemning. Havde du heller ikke taget fri fra arbejdet og planlagt en tur til den netop overståede Oktoberfest i München? Du behøver ikke nødvendigvis tag til Sydtyskland for at holde Oktoberfest på ægte sydtysk manér. Det kan du faktisk gøre hjemme hos dig selv. Læs her hvordan du kan gøre.

Video guide - sådan fletter du et julehjerte

Det flettede julehjerte er en særlig dansk tradition. Mange mener, at det var H.C.Andersen, der opfandt den type flettede julehjerter, som er udbredt i dag. Vi har lavet en video, så I kan lave flotte julehjerter til jeres juletræ eller som pynt til hjemmet. Glædelig jul.

Levende lys

Hvis man skal holde en fest, så er der en klassisk metode til at skabe en festlig stemning. Det er levende lys. Skab den rette stemning til din fest ved hjælp af  levende lys.

Fastelavn – det store overblik

Hvis du mangler inspiration til fastelavn, så finder du med stor sandsynlighed det du skal bruge her på siden. Dyk ned og se hvad du kan finde af spændende ting om fastelavn.

Throwing an Eid Party

Eid is the time for celebration and delight, showing our gratitude to Allah, meeting relatives and friends, and sharing with the needy.

Skabelon til udskæring af Græskar

Når det er Halloween, så er det tid til at skære graskar lanterner. Det er en sjov aktivitet for hele familien. Vil du have dette års lanterne til at være en tand pænere end din nabos? Så er du kommet til det rette sted, vi har samlet en række flotte skabeloner, så du nemt kan lave en uhyggelig graskar lampe. .

Halloweenfest

Skal du holde årets mest (u)hyggelige halloween party finder du her inspiration til alt du skal bruge lige fra fra udklædning til (u)lækre drinks

Halloween, bordpynt og dekoration

Halloween bliver en mere og mere populær tradition herhjemme. Her får du ideer til hvordan du kan lave din helt egen halloween fest

Julepynt - Sådan laver du en musetrappe

Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Vi har lavet en video der viser, hvordan du laver en musetrappe. .

Video guide - sådan laver du et kræmmerhus

Kræmmerhus hører til på juletræet og dannes ved at dreje et stykke passende materiale, så det får form af en kegle, hvorefter der pålimes en hank. Et kræmmerhus er ofte hjemmegjort i papir, men findes i utallige udgaver. Traditionelt skal det fyldes med godter, f.eks. pebernødder eller bolsjer, så det er klar, når "træet skal spises". Kræmmerhuset er en af de ældste former for pynt på juletræet. Det ældste kendte julekræmmerhus er fra 1866. Vi giver jer en video guide til, hvordan I laver et kræmmerhus.

Konfettibomber til Nytårsaften: Gør det selv

Konfetti er måske nok et mindre mareridt for dem er skal rydde op efter festen, men ikke desto mindre høre det sig til nytårsaften. Du kan lave din egen hjemmelavede konfetti ved blot at skære papir i stykker. Men du også kan tage det et skridt videre med denne sjove gør-det-selv ide. En rigtig god beskæftigelse på nytårsdag.

Blomsterdekorationer til din fest

Ikke alle indeholder den samme mængde kreativitet. Derfor kan det være svært at finde frem til de rette dekorationer til bordene. Festen.dk giver inspiration til kreative muligheder til borddækningen.

Romantisk aften med kæresten

Få ting er bedre end at hygge sig sammen med kæresten. Her får du guiden til en hyggelig og romantisk aften sammen med din bedre halvdel.

Inspiration til nytårsaften

Her finder du forskelligt inspiration til din nytårsaften lige fra invitationer, til natmad og fra festtøj til drikkevarer. Så følg med her hvis du er lidt lost omkring alle de ting der skal huskes når du holder en nytårsfest.

Den store dekorations guide

Der findes mange muligheder, når man skal pynte op til sin fest. Det er aldrig nemt og derfor er det en god ide med inspiration til, hvordan man kan gøre det.

Flet et julehjerte med hjerte i

 Julepynt kommer igen hvert år, både for at give juletræet sit klassiske udseende, og for at gøre hjemmet hyggeligt. Mange køber sin egen julepynt, men det bliver aller hyggeligst, når lidt af ens eget hjemmelavede julepynt bliver blandet med. .

Pynt til fastelavnsriset

Fastelavnsriset skal være klart til at rise forældrene morgenen for fastelavn. Det må gerne være et ordentligt stort ris, med masser af flot pynt. Her finder du hjælp til at komme på flere forskellige gode idéer til dit personlige ris. Fastelavnsriset er en gammel dansk tradition. Man tager nogle friske birkegrene og pynter dem. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad du kan pynte dit fastelavnsris med.

Hjemmelavede “knallerter” - DIY

Da jeg var barn syntes jeg at knallerter med konfetti var rigtig sjove at hive i og herefter høre et bang og så der var lidt pynt og typisk en krone lavet af noget tynd papir.

Gennemført halloween tema

Der findes mange måder at holde halloween på. Her finder du inspiration til gennemført halloween temafest for både store og små

Mad Scientist Soda Laboratory

Inviter børnene indenfor i den gale videnskabsmands laboratorie. Her kan i lave sjove drinks og eksperimentere med maden

Pynt til fastelavnsbordet

Pynt til fastelavnsbordet er en hyggelig og god idé. Når du alligevel klipper og klistrer pynt til kostumer, fastelavnstønden og fastelavnsriset, så lav lidt mere end du har brug for. Resterne kan lægges på bordet og bruges til stuen. Du slår to fluer med ét smæk, og det er ikke så ringe. F.eks. kan serpentiner og sorte katte sagtens bruges til dit fastelavnsbord.

Oktoberfest Kostumer

Skal du holde eller til en oktober fest, så må du endelig ikke dukke op i hverdagstøj. For at give den helt korrekte oktoberfeststemning, er et kostume nødvendigt. 

Kreativt julepynt - Cykkelslange Juletræer