Hvad er et LAN Party?

LAN Party er når man sætter sig sammen, med sine computere og spiller spil til den lyse morgen. Før i tiden var dette meget populært, men efter at hurtigt internet i vore dage er hvermands eje, er det ikke længere så udbredt. .

Fødselsdagsboller

Man kan ikke sige fødselsdag, uden at man har sagt fødselsdagsboller. Her finder du en klassisk opskrift på fødselsdagsboller med kardemomme.  .

Opskrift: Chokolade Lagkage

Hjemmebagte chokolade lagkagebunde, lagt sammen med fløjlsblød mascarpone-chokoladecreme og pyntet med rigelige mængder friske bær, flødeskum og chokolade. Nøj, hvor er den god!

Valnøddeboller

Valnøddeboller er en af mine yndlingsbrød med nødder i – og når vi en sjælden gang køber et brød og en god bager er det ofte et valnøddebrød eller boller der kommer med hjem, for det smager jo bare altid godt!

Koldhævede boller

Skal du have gæster til morgenmad og vil du gerne servere friske boller? Så er disse koldhævede boller lige sagen.

Opskrift: Chokoladecreme

Opskrift på en chokoladecreme der er perfekt til en brunch med venner eller familie. Den går godt sammen med både pandekager, bananbræd mm.

Chokolade Granola

Knasende sprød og sød hjemmelavet Chokolade Granola til morgenmad er et temmelig stort feriehit i vores påskeferie. Her i påskeferien må alting bare gerne være lidt ekstra godt og jeg har lavet en dobbeltportion af denne fantastiske chokolade granola, som fuldstændig har slået benene væk under begge mine børn.

Banan granola med pekannødder og ahornsirup

Opskrift på en lækker sirupristet granola med pekannædder og ahornsirup. Perfekt til alt fra yoghurt til ymer. Denne interessante tilføjelse kan foredre en hver brunch.

Lækker chokoladekage

Chokoladekage har altid været en sikker vinder både blandt børn og voksne. Er du i tvivl om hvordan man laver en god chokoladekage? Så se vores opskrift her

Baked Beans

Hvis du nogensinde har spist morgenmad i England så kender du dene klassiker, men det kan gøres endnu bedre, og give lidt balance til din brunch.

Kanelsnurrer

Hjemmebagte lune og duftende kanelsnurrer på morgenbordet en hverdagsmorgen – det er jo ren luksus og noget der ellers normalt hører til i weekenden indimellem.

Chokoladescones

En opskrift på lækre chokoladescones. De kan både fungere som en del af en brunch eller som en let dessert.

Æg bagt med laks og asparges

Æg med laks bagt en cocotte er en anderledes men lækker tilføjelse til en hver brunch. Kombinationen af æg og laks fungerer overaskende godt.

Bananpandekager

En pandekage opskrift, som på en og samme tid smager af mere og er sundere end originalen. En let og lækker tilføjelse til din brunch.

Omelet med svampe og ost

En klassisk omelet som vi alle kender, men med små detaljer der hæver den over resten. Den korrekte brug af svampe og ost tager denne ommelet til det næste niveau.

Opskrift på de perfekte Fastelavnsboller

En fastelavnsbolle er en type bagværk, som man oprindeligt spiste i dagene op til fasten, der varede 40 dage fra askeonsdag til påskedag. Fastelavnsboller findes i mange varianter. De kan være lukkede boller med fyld, flækkede boller med fyld, boller med fordybning til fyld eller bagt i muffinsforme. I følge opskriften på gammeldags fastelavnsboller fra Kogebog for smaa Husholdninger (den første kommercielle kogebog i Danmark), som blev udgivet første gang i 1837 af Anne Marie Mangor (også kendt som Madam Mangor) bestod bollerne hovedsageligt af en hvedemelsdej iblandet rosiner, appelsinskal og kardemomme. Vores opskrift er dog en del mere spændende og indeholder både creme og remonce .

Gammeldags boller

Når der skal være fødselsdag så høre der boller til. Det er en lækker ret der er meget nem at lave. Se hvordan man laver gammeldags boller her.

Grønskål til morgenmad

Denne interesante tilføjelse til din brunch vil sikkert få nogle underlige blikke første gang, men er en sikker vinder når først den prøves.

Jordbærlagkage

Denne jordbærlagkage lavede jeg til Johan og Julies fire års fødselsdag. De havde ønsket sig en flot lagkage med jordbær og flødeskum.

Aktiviteter til efterårsferien

Det er efterårsferie og hvad kan vi mon finde på at fylde de kommende dage med? Vores kalender er langt de fleste dage helt tom for planer, og det er rart for de skal nemlig fyldes med lige nøjagtigt hvad vi har allermest lyst til netop den pågældende dag.

Scones

Klassiske scones. Denne lækre og smørfyldte kage kan både bruges som brød, men også som en lækker dessert til at runde din brunch af.

Ultimative hjemmelavet brunch

Skal du vise din gourment evner frem. Ja, så læs her. Fjordrejen kommer her med hans bud på den ultimative brunch. Hans evner overstråler dog manges evner, men dert skal dog ikke afholde dig i, at læse og få en masse inspiration.

Banankage

Lørdag eftermiddag bagte Julie og jeg en lækker, lækker banankage sammen. Saftig, svampet og med masser af banansmag – lige som sådan en skal være

Kagepynt – 9 kreative idéer

Hvoran gær man lige lidt ekstra ud af sin kager? Se med her og få gode tips og trick til kage dekorationen.

Fantastisk quinoagrød med kokos og banan

Quinoa er det seneste nye hvad angår brunch og det er ikke uden grund. Quinoa fungerer i mange sammenhængde og er fantastisk som grød sammen med bananer, chokolade og kokos.

Banan cupcakes

Skla du have cupcakes til din næste fest? Så har vi her opskriften på nogle lækre banan cupcakes. Se opskriften her

"Is" Lagkage

Den ultimative "is"lagkage fra Kreamor!  Denne lagkage var faktisk ikke så svær at lave,men pynten kræver at man har god tid og kan med fordel laves dagen før.

Fødselsdagsboller-opskrift

Fine små festlige søde fødselsdagsboller, som næsten kan slippe afsted med at udgive sig for at være en slags kage.

Fødselsdagsbrunch

Jeg fejrer fødselsdag i Singapore i dag, med den lækreste brunch og min søde lille familie. De har sunget fødselsdagssange og givet mig lækker chokolade og lavet de fineste tegninger til mig i fødselsdagsgave.

Fødselsdag: Fif til fine frugtkreationer

I tvivl om hvad der skal fange øjet til børnefødselsdagen? Hvad med en kreation lavet i frugt de unge kan spise?

Den perfekte Lagkage til fødselsdagen

Når du skal holde en fødselsdag er den klassiske lagkage et must. En traditionelle kage i flere lag, med flødeskum og syltetøj. Vi har fundet en dejlig opskrift, der med garanti vil glæde dine gæster .

Mango og kardemomme yoghurt

En lækker og kremet yoghurt med smagen fra mango og kardemomme. Denne smagskombo er en sikker vinder og vil overraske dine gæster.

English Breakfast Muffins

Denne klassiker fungerer perfekt til en brunch. En lækker english muffin med fyld af øg, bacon og måske endda ost.

En julet morgenmad

Nogle dage er det bare så rart at skrue op for julehyggen allerede fra morgenstunden. I dag er sådan en julehyggelig december morgen, som startede med at finde ud af hvilke nisseløjer der var lavet i løbet af natten og så hyggede vi, krammede, hørte glad musik, fjollede og ordnede alle de praktiske ting, der nu også hører morgenen til

Alt om Brunch

Brunch er ved at blive stort i Danmark, men du har måske ikke helt forstået konceptet endnu, eller du er måske blevet lidt nysgerrig omkring hvor brunch mon stammer fra. I denne artikel kan du læse alt om brunch – det nye måltid i Danmark.

Opskrift på lækre fastelavnsboller

Fastelavnsboller findes i mange forskellige former. Til fælles har de, at de smager godt og hører fastelavnen til. Der findes mange gode opskrifter, men her er en kaloriefattig version fra hjerteforeningen. Så kan du til gengæld spise en ekstra en med god samvittighed.

Acai bowl

I er måske stødt på acai bowl utallige gange på instagram, pinterest og adskillige skønne blogs? – eller i det hele taget smoothie skåle pyntet i instagram-venlige striber med pyntelige toppings ;)

Egg Benedict

Denne café klassiker fungerer super til en brunch hvor du ikke har så meget tid. En hurtig men lækker anretning til en hver brunch.

Rosa fra Rouladegades dørmåttekage

Her er en sjov dørmåttekage - tror mig den smager væsentligt bedre end det lyder. Se den lækre opskrift her

Jordbærsirup

Hjemmelavet sirup er forskellen på en god yoghurt og en fantastisk en. Denne lækre hjemmelavede tilføjelse vil ikke bare imponere dine gæster, men vil få dem til at tigge efter opskriften.

Påskereder

Fine små søde påskereder lige til at spise og gøre til en virkelig hyggelig påsketradition. Måske til en af påskens hyggelige morgenmåltider, som det søde indslag. Eller til kaffeslabberas efter en skæg æggejagt i haven.

Ricotta pandekager med citron

Luftige og vildt lækre ricotta pandekager med en perfekt balance af sødme og pikant syrlighed fra citron. Mums! Jeg er fan og da vi forleden dag havde stort set en hel pakke ricotta i køleskabet – hvorfra jeg blot skulle bruge 2 spsk til en pastaret, så var det oplagt at lave noget vildt lækkert med resten af den skønne italienske ricotta.