Hvad er et LAN Party?

LAN Party er når man sætter sig sammen, med sine computere og spiller spil til den lyse morgen. Før i tiden var dette meget populært, men efter at hurtigt internet i vore dage er hvermands eje, er det ikke længere så udbredt. .

Lækre retter til brunch

Står du og skal holde brunch for en masse venner og er i tvivl om hvad du skal servere for dine gæster, så vil vi her komme med nogle forslag til hvad du kunne servere. Læs med og få inspiration! 

Den store brunch

Find opskrifter til en lækker stor brunch med det hele. Denne artikel kommer hele vejen rundt om maden til brunch

Gammeldags boller

Når der skal være fødselsdag så høre der boller til. Det er en lækker ret der er meget nem at lave. Se hvordan man laver gammeldags boller her.

Banan cupcakes

Skla du have cupcakes til din næste fest? Så har vi her opskriften på nogle lækre banan cupcakes. Se opskriften her

"Is" Lagkage

Den ultimative "is"lagkage fra Kreamor!  Denne lagkage var faktisk ikke så svær at lave,men pynten kræver at man har god tid og kan med fordel laves dagen før.

De lækreste opskrifter på chokolade milkshakes

Gode opskrifter på lækre chokolademilkshakes. Frisk og opfriskende til enhver smag.

Flotte frugt desserter

Trænger dine desserter til et lille pust. Denne dessert kan både stå som pynt og senere spises (hvis den ikke har stået for længe). Desserten er anderledes og gæsterne bliver med garanti imponeret.

Ultimative hjemmelavet brunch

Skal du vise din gourment evner frem. Ja, så læs her. Fjordrejen kommer her med hans bud på den ultimative brunch. Hans evner overstråler dog manges evner, men dert skal dog ikke afholde dig i, at læse og få en masse inspiration.

Ideer til appetizer

Appetizers er en lille lækker ret eller nips ting man kan spise inden det rigtige måltid man skal i gang med. Det er typisk noget man får som en slags velkomst snack. Men så er det store spørgsmål, hvad skal man servere? Vi på Festen.dk vil prøve og guide dig igennem hvad du kan servere til dine gæster.

Rosa fra Rouladegades dørmåttekage

Her er en sjov dørmåttekage - tror mig den smager væsentligt bedre end det lyder. Se den lækre opskrift her

Alt om Brunch

Brunch er ved at blive stort i Danmark, men du har måske ikke helt forstået konceptet endnu, eller du er måske blevet lidt nysgerrig omkring hvor brunch mon stammer fra. I denne artikel kan du læse alt om brunch – det nye måltid i Danmark.

Den store snack guide

Det er svært at finde de rette snacks til sin fest. Det er ikke altid det er de samme snacks, som bliver serveret. Derfor er det en god ide at finde inspiration, når man skal planlægge sin fest.

Grillmad opskrifter

Her er en liste med de lækreste grillretter. Se hvordan du laver din egen barbecue sauce til at krydre dine hotwings eller spareribs. 

Fødselsdag: Fif til fine frugtkreationer

I tvivl om hvad der skal fange øjet til børnefødselsdagen? Hvad med en kreation lavet i frugt de unge kan spise?

Opskrift på lækre fastelavnsboller

Fastelavnsboller findes i mange forskellige former. Til fælles har de, at de smager godt og hører fastelavnen til. Der findes mange gode opskrifter, men her er en kaloriefattig version fra hjerteforeningen. Så kan du til gengæld spise en ekstra en med god samvittighed.

Hjemmelavet kransekage

Findes der noget mere festligt, end en god hjemmelavet kransekage? det tror vi næppe. Her finder du opskriften på en fantastisk kraneskag, der med garanti vil falde i god jord, hos dine gæster. .

Koldhævede boller

Skal du have gæster til morgenmad og vil du gerne servere friske boller? Så er disse koldhævede boller lige sagen.

Kagepynt – 9 kreative idéer

Hvoran gær man lige lidt ekstra ud af sin kager? Se med her og få gode tips og trick til kage dekorationen.

Lækker chokoladekage

Chokoladekage har altid været en sikker vinder både blandt børn og voksne. Er du i tvivl om hvordan man laver en god chokoladekage? Så se vores opskrift her

Den perfekte Lagkage til fødselsdagen

Når du skal holde en fødselsdag er den klassiske lagkage et must. En traditionelle kage i flere lag, med flødeskum og syltetøj. Vi har fundet en dejlig opskrift, der med garanti vil glæde dine gæster .

Fødselsdagsboller

Man kan ikke sige fødselsdag, uden at man har sagt fødselsdagsboller. Her finder du en klassisk opskrift på fødselsdagsboller med kardemomme.  .

Minecraft tema til børnefødselsdag

Minecraft er et computerspil mange børn er ganske vilde med. De kan bygge store borge, huse og kæmpe mod creepers. Hvorfor ikke udnytte denne interesse til at lave et tema til fødselsdagen med Minecraft.

Lego tema

Lego går aldrig af mode så hvorfor ikke holde børnefødselsdagen i lego tema. Find inspiration her til bordpynt, opdækning og kagepynt

Nytårsmenu: Natmad til nytårsaften

Rådhusklokkerne har ringet og vi er sprunget ind i det nye år. Der er blevet spist, skålet, sunget og skudt fyrværkeri af. Promillerne er formentligt høje hos de fleste og det er nu du bliver dagens mand eller kvinde i skysovs, når du sætter lækkert natmad på bordet. Mangler du ideer til hvad det skal være, så får du det her.

Mad ideer til pirat fødselsdag

Skal du holde børnefødselsdag med pirat tema får du her kreative ideer til børnevenlig pirat mad, her er noget for en hver smag

Pynt til 1-års fødselsdag

Den første fødselsdag er noget helt specielt og derfor skal der selvfølgelig også gøres noget særligt ud af pynten. Find inspiration her

Frost Feber kage til børnefødselsdag

Er dit barn også bidt af Disney's Frost? Hvorfor ikke gøre det til temaet for børnefødselsdagen? Her finder du ideer og inspiration

Romantisk aften med kæresten

Få ting er bedre end at hygge sig sammen med kæresten. Her får du guiden til en hyggelig og romantisk aften sammen med din bedre halvdel.

Spion/detektiv tema

Spioner og detektiver går aldrig af mode så skal temaet være James Bond eller Sherlock Holmes finder i inspiration her til både udklædning, dekoration og underholdning

Gør din banandessert mere spændende

Mangler man kreative løsninger til en lækker dessert til børnefødselsdagen, så passer denne opskrift godt ind. Den er en forholdsvis nem opskrift og kræver ikke meget kreativitet, hvis blot man følger punkterne.

Mad til Høstfesten

Menuen til en høstfest er har ændret sig fra 1800-tallet til i dag. Det er sket i takt med hvordan arbejdet har ændret sig og hvordan forholdene er i dag og var dengang.

Guide til sjov slik og mad til Børnefødsesldagen

Børnefødselsdage skal helst være så eventyrlige og sjove som muligt. Dette gælder fra start til slut. Lige fra børnene modtager invitationen, til de siger tak for en fantastisk dag. Derfor skal både mad og drikke under hele festen være super sjovt og spændende. Denne artikel vil sætte din fantasi igang, så du kan give dit barn en super fødselsdag.

Selskabslege: Spise og drikke konkurrence

Kreative mad ideer til børnefødselsdagen

Der findes et utal af muligheder når man skal være kreativ med serveringen af maden til børnefødselsdagen. Her finder du inspiration til hvordan du sætter et ekstra kreativt præg på menuen

Planlæg Konfirmationen i god tid.

Når ens barn skal konfirmeres er der mange ting der skal holdes styr på. I denne artikel får du et hurtigt overblik over de dele der skal holdes styr på. Her er overblikket.

De perfekte kager til baby-shower

Skal du arrangere et baby-shower og mangler du de perfekte kager? Disse små kager er super søde, har en god størrelse og er rigtig nemme at lave til den store overraskelsesdag.

Fødselsdag med bil tema

Drenge og biler er næsten altid en god kombi når der skal vælges tema til børnefødselsdagen. Her er inspiration til gennemgående bil tema med alt fra pynt til kager

Emoji-mania

Vi kender efterhånden alle emojis på både godt og ondt - så hvorfor ikke gøre det til festens tema? Her findes emoji-inspiration til alle festens elementer fra pynt til dekorative kager

Fødselsdag på vegansk

Mad til fødselsdagen kan være rigtig mange ting. De fleste holder sig til de sikre klassikere, men hvorfor ikke prøve kræfter med veganske lækkerier? Her findes inspiration til at holde hele menuen vegansk

Badeands fødselsdags tema

Det er måske ikke det tema de fleste tænker på når fødselsdagen står for døren. Fakta er dog at den lille badeand har været et favorit legetøj i badet i mange år. De er nuttede og gode at lege med når børnene sidder i badekarret

Aloha! Vintage Hawaiian Luau

Lynlee beskriver i detaljer og med mange gode billeder hvordan man holder en klassisk hawaii luau fest. Meget inspiration at hente.