Takt og Tone

Gaver til faderen som har alt

Vi kender alle sammen udtrykket til manden der har alt. Selvfølgelig er der ikke nogen, der har alt, selvom det tit kan virke sådan, når der skal findes gaver til diverse fødselsdage og hvad der ellers er. Fars dag er selvfølgelig inden undtagelse, men vi giver her nogle bud på, hvad du kan give til manden der har alt. .

Gaveideer til 60 års fødselsdagen

Du kender typen. De har alt hvad der er at eje, og det er svært at pakke glade børn ind. Hvad pokker skal du give i gave til en, der fylder 60 år?!? De har rejst det de vil, og de ejer allerede hele matador samlingen, og har nok sokker og hudcreme til at starte en lille forretning op. De gider ikke alt det nymodens stas, og du synes at det ikke giver så meget mening at give noget, som de kan give til hunden eller katten. Med andre ord: Du er på bar bund. Bare rolig. Der er også en lys side. Forventninger er netop ikke super høje, da de er kommet sig over det med fødselsdagsgave ræset. Lad os se nærmere på, hvad du kan anskaffe for at bringe et smil på de 60-årige læber.

Lær at binde dit slips med en full windsor knude!

Alle har hørt om slipseknuden en Full eller Half Windsor, det er dog ikke alle der ved hvordan man laver disse. .

Lær at binde dit slips med en half windsor knude!

Half Windsor er en klassisk knude. Det er ikke sikkert du ved hvordan den ser ud eller bindes, men du har nok hørt navnet Half Windor eller Full Windsor. Det er slipset der gør det. Har du et flot slips, bundet med en flot knude, så ser du som oftest ud som en hel million. .