Barnedåb

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

Når man skal inviterer til barnedåb er der mange ting man skal huske. Det er især vigtigt at fortælle gæsterne, hvor kirken ligger så de kan finde vej. Med hensyn til selve stilen kan man gå i mange retninger, men generelt sætter de fleste et billede på forsiden af barnet der skal døbes. Uanset hvad man måtte ønske har vi her samlet inspiration til hjælp med barnedåbs invitationerne.

Maden

Til en barnedåb behøver man ikke rigtigt noget tema for maden, men det betyder jo ikke at man ikke kan være kreativ! Derfor har vi her samlet inspiration og produkter til hjælp med maden.

Drikkevarene

Til en barnedåb behøver man ikke nødvendigvis et tema til drinksene, men det er vigtigt at sørge for at der både er noget til de voksne og til børnene. Herunder har vi samlet inspriation til hjælp med drinkskortet.

Takt og Tone

Når man skal til fest eller skal være vært ved en fest, så er det godt at være på forkant med hvad der egenlig er god etik til en fest. Se med her hvordan man skal opføre sig til en fest, så alle kan se tilbage på festen som et godt minde

Festtøj

Er temaet mere formelt, så skal tøjet selvfølgelig også være derefter, se her hvordan du får styr på det helt rigtige loo. Hvis du skal have styr på kjoler, skjorter jakkesæt og alt det der høre til. Så se med her.

Transport

Til en barnedåb er det vigtigt at have transporten fra kirken til festen i orden. Derfor har vi her samlet inspiration og produkter, som kan hjælpe dig med at få alle dine gæster med hjem.

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.