Bryllup

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

At blive gift er noget vi gør af kærlighed. Derfor er bryllupet en af de største dage i hele vores liv. Det kan dog virke som noget af en udfordring at skulle tackle en fest med så store forventninger. Derfor har vi her på festen.dk gjort det lidt nemmere for dig, ved at lave en festguide. Det første man må gøre er at inviterer sine gæster, for uden gæst ingen fest. Det kan gøres på mange forskellige måder, og vi har samlet et større repertoire af blogs med inspiration. Noget vigtigt at huske til bryllups invitationen er at man må skrive både kirkens adresse, såvel som festens lokalisation på invitationen.

Maden

Til et bryllup kan man serverer mange forskellige ting. Der er dog tradition for at man får sammensat en noget finere menu, end til andre fester. Dette kan nemt klares med catering, og derfor har vi her samlet eksempler på catering fra festen.dk, samt inspiration hvis man selv vil stå for maden til en mindre forsamling. En anden ting man endelig må huske er selvfølgelig kagen. 

Drikkevarene

Til et bryllup er det vigtigt med et stort repertoire af drikkevarene. Det er især vigtigt at de valgte drikkevarer passer til maden, men frygt ej, for her på festen.dk har vi udvalgt blogs og produkter til inspiration.

Takt og Tone

Det er altid vigtigt at have styr på takt og tone, hvilket i denne udstrækning vil sige at man skal have styr på hvem der skal være toastmaster, og hvordan man holder en tale. Derfor har vi herunder samlet hjælp til takt og tone

Festtøj

Til et bryllup skal man være fint påklædt, men ingen skal være så flot i tøjet som bruden og brudgommen. Vi har her udvalgt blogs og produkter til hjælp med festtøjet til et prægtigt bryllup - hvad end om du er gæst eller trolovet.

Transport

Der kan være mange muligheder inden for transporten til en fest. Man kan vælge at køre seperat til fest lokalisationen, eller sågar leje en limusine. Uanset hvad har vi her på siden samlet inspiration til hjælp med transporten til din fest!

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.