Jubilæum

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

Et jubilæum er altid god grund til at holde fest. Men uanset hvilket jubilæum man måtte holde, er det vigtigste at have gæster med til festen. Derfor har vi her lavet en oversigt over blogs til inspiration til invitationerne.

Maden

Når man skal fejrer jubilæum, er det vigtigt at der er styr på maden. Mange vælger at gøre brug af catering, men hvis man ikke skal have så mange gæster, kan man selvfølgelig også selv lave maden. Uanset hvad har vi herunder samlet inspiration og produkter til hjælp, så du kan finde den helt rigtige menu.

Drikkevarene

Når man holder jubilæum er det vigtigt at sørge for at der er rigeligt med drikkevarer. Oftest inviterer man både familie og venner, så det er godt at sørge for at der er noget til enhver smag. Sørg også for at de der ikke drikker alkohol har noget at væde ganen med! Herunderh ar vi samlet inspiration og produkter til hjælp med drinksene

Dekoration

Til en fest er det naturligvis vigtigt at omgivelserne er i orden. Det kan gøres ret nemt ved at holde festen udendørs, for naturen danner altid hyggelige rammer. Det kan dog være svært at vælge dekoration, hvis man ikke har et specifikt tema til festen. Derfor har vi her samlet en generel oversigt over inspiration fra blogge og produkter, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Takt og Tone

Det er altid vigtigt at have styr på takt og tone, hvilket i denne udstrækning vil sige at man skal have styr på hvem der skal være toastmaster, og hvordan man holder en tale. Derfor har vi herunder samlet hjælp til takt og tone

Festtøj

Et jubilæum er en fornem begivenhed, og derfor er det vigtigt at man møder op i passende festtøj. Oftest iklæder folk sig deres flotteste kjoler og bedste jakkesæt, men det kan sagtens varrieres. Derfor har vi her samlet inspiration og produkter til hjælp med festtøjet til jubilæumet.

Transport

Der kan være mange muligheder inden for transporten til en fest. Man kan vælge at køre seperat til fest lokalisationen, eller sågar leje en limusine. Uanset hvad har vi her på siden samlet inspiration til hjælp med transporten til din fest!

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.