Konfirmation

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Lokalitet

En konfirmation holdes ofte i et forsamlingshus eller hjemme hvis man har pladsen. Der er mange muligheder se med her hvordan man bliver klar til at fejre sit barn træder ind i de voksnesrækker. 

Invitationer

Nu er tiden endeligkommet, hvor de unge skal til at træffe et af livets første storevalg, nemlig om de ønsker at blive konfirmeret eller ej. Lige meget hvilken vej de vælger at gå ned ad, er det vigtigt at gøre det til en begivenhed, som de unge aldrig vil glemme. Derfor skal det hele naturligvis fejres med et brag af en fest, og til en sådan fest er det vigtigt at få styr på invitationerne! Derfor har vi her samlet inspiration og produkter, som kan hjælpe med at få sendt invitationerne ud.

Maden

Til en fest som denne behøver der ikke nødvendigvis være et specifikt tema til maden, men det vigtigt at man alligevel gør det lidt specielt. Mange vælger at gå efter noget lidt mere fancy mad, da det jo er de unges første fest som voksen. Herunder har vi samlet inspiration til hjælp med maden, og hvis man ikke selv har lyst til at stå i køkkenet, er der også mulighed for catering

Drikkevarene

Til en fest som denne behøver man ikke nødvendigvis noget særligt tema til drinkskortet, men det er vigtigt at huske på at gæsterne er af alle aldre, så det er en god idé at sørge for at der er noget at vælge imellem. Her på siden har vi fundet inspiration og produkter til hjælp med drinksene.

Bordplan

Til alle fester hvor der kommer et større antal gæster, så kan det være lidt af et puslespil at få bordplanen til at gå op. Se med her og få styr på hvordan man smertefrit kan få placeret alle godt til festen. 

Personale

Skal der serveres, vaskesop eller live musik til dagen? Se med her hvordan man kan styr på den store dag. 

Inventar

Det er ikke alle der ligger inde med bestik, og tallerkner nok til et stort selskab. Derfor kan det være en god ide at leje produkter i stedet for at købe. Se med her og lad dig inspirer af vores store sortiment. 

Dekoration

Til en fest er det naturligvis vigtigt at omgivelserne er i orden. Det kan gøres ret nemt ved at holde festen udendørs, for naturen danner altid hyggelige rammer. Det kan dog være svært at vælge dekoration, hvis man ikke har et specifikt tema til festen. Derfor har vi her samlet en generel oversigt over inspiration fra blogge og produkter, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Takt og Tone

Det er altid vigtigt at have styr på takt og tone, hvilket i denne udstrækning vil sige at man skal have styr på hvem der skal være toastmaster, og hvordan man holder en tale. Derfor har vi herunder samlet hjælp til takt og tone

Festtøj

Det er altid vigtigt at have det rigtige tøj på til en fest, og især til konfirmation og nonfirmation, hvor der er tradition for fint tøj. Derfor har vi her på siden samlet inspiration og produkter, som kan hjælpe dig i tøjet til den store fest.

Underholdning

Til en konfirmation skal der være sange og taler, helst nogle der lige gøre konfirmanden lidt rød i hovedet. Er du ikke skrap til at skrive sange eller taler? Så se med her i vores guides til at lave disse, vi har også nogle fantastsike sangskrivere den kan levere af højeste kvalitet. 

Transport

Der kan være mange muligheder inden for transporten til en fest. Man kan vælge at køre seperat til fest lokalisationen, eller sågar leje en limusine. Uanset hvad har vi her på siden samlet inspiration til hjælp med transporten til din fest!

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.