Polterabend

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

At skulle giftes er en glædelig begivenhed, men før festivitasen kan løbe af stablen, er det vigtigt man får fejret den kommende brud eller brudgom. Så det er bare at få arrangeret et Bridal-shower for den kommende brud, og et polterabend for den kommende brudgom. Men først skal man have invitationerne i orden, så man er sikker på at der kommer gæster. Herunder har vi samlet inspiration og produkter til hjælp med invitationerne.

Maden

det er vigtigt at huske på, at man til denne slags fest fejrer individet. Derfor skal man naturligvis sørge for at det er den kommende brud eller brudgoms ynglingsretter, der kommer på bordet. Så sørg for at høre dem ad, så du har helt styr på menuen. Herunder har vi samlet inspiration og produkter til hjælp med maden.

Drikkevarene

Nu løber brylluppet snart af stablen, så det er vigtigt at få det kommende par sendt godt ind i verdenen som ægtefolk! Traditionen tro fejrer man deres sidste dage som ugifte folk, ved at holde et brag af en fest. Til en sådan fest hører der sig naturligvis en hel masse alkohol til! Så det er bare om at dykke ned i vores inspiration og produkter herunder, og finde nogle lækre drinks. Men husk på, at hvis den kommende brud er gravid, så bør der være et alternativ til alkoholen.

Dekoration

Dekorationen til en sådan fest er mindre vigtig end til andre. Selvfølgelig skal der sørges for at danne hyggelige rammer, men det er trodsalt en fest, hvor det er vigtigt at komme ud af døren og få oplevet noget. Det er dog ikke alle der har lige meget lyst til at tage i byen, så derfor har vi her samlet inspiration og produkter til hjælp med dekorationen.

Takt og Tone

Når man skal til fest eller skal være vært ved en fest, så er det godt at være på forkant med hvad der egenlig er god etik til en fest. Se med her hvordan man skal opføre sig til en fest, så alle kan se tilbage på festen som et godt minde. Det er ikke alle der er til dødsdruk og strippere, det kan være en god idé at respektere dette.

Udklædningen

Til en polterabend kan det være lidt sjovt hvis hovedepersonen bliver udstillet lidt, derfor kan det være sjvot at finde et kostume som personen så ksla have på hele dagen. Det kan være alt lige fra et prinsesse kostume til fin Holger. Der er mange muligheder, drengene plejer dog at være lidt grovere ved deres ven en kvindernen, det er ikke unormalt at mænd kommer klædt ud som Disney prinseser. 

Underholdning

Underholdning er lige det en polterabend handler om. Om man vælger at tage en vild tur hvor man vågner op med fæles tatoveringer eller en mere stille tur så er fællesnævneren at man skal have en hyggelig dag sammen med sine venner. Se med her og bliv inspirert til en fed polterabend

Transport

Det er vigtigt at have styr på transporten. Til denne slags fest er man traditionen tro i byen for at holde fest, så derfor er det vigtigt at sørge for at alle gæsterne kommer sikkert frem og tilbage. Herunder har vi samlet inspiration til hjælp med netop transporten.

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.