Studenterfest

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

Nu er det endelig tiden, hvor de unge går hen og bliver studenter. Før de slippes fri i den store verden, skal de dog fejres med et brag! Så det er vigtigt at få sendt invitationer ud til venner og familie. Herunder har vi samlet inspiration fra blogs og produkter, som kan hjælpe med invitationerne.

Maden

Til en studenterfest skal maden selvfølgelig også være i orden. Afhængigt af hvor mange gæster der kommer til festen, kan man overveje om der skal spises på restaurant, laves buffet eller om man er mere ude i en havefest. Herunder har vi samlet inspiration fra blogs og produkter til hjælp med maden.

Drikkevarene

Til en ægte studenterfest er det vigtigt med masser af drikkevarer. De studerende har på flot vis endelig fået færdiggjort deres gymnasieuddannelse, så derfor er det vigtigt at sørge for masser af drikkelse, som de unge kan væde ganen med. Her på siden har vi samlet inspiration og produkter til hjælp med drikkelsen. Hvis man får mange gæster, kan det f.eks. også være en fordel at leje en futon og ølstation.

Dekoration

Til en fest er det naturligvis vigtigt at omgivelserne er i orden. Det kan gøres ret nemt ved at holde festen udendørs, for naturen danner altid hyggelige rammer. Det kan dog være svært at vælge dekoration, hvis man ikke har et specifikt tema til festen. Derfor har vi her samlet en generel oversigt over inspiration fra blogge og produkter, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Takt og Tone

Det er altid vigtigt at have styr på takt og tone, hvilket i denne udstrækning vil sige at man skal have styr på hvem der skal være toastmaster, og hvordan man holder en tale. Derfor har vi herunder samlet hjælp til takt og tone

Festtøj

Det kan være svært at vælge det helt rigtige festtøj når man skal til fin fest. Derfor har vi her samlet inspiration og produkter til hjælp med udvælgelsen.

Transport

Der kan være mange muligheder inden for transporten til en fest. Man kan vælge at køre seperat til fest lokalisationen, eller sågar leje en limusine. Uanset hvad har vi her på siden samlet inspiration til hjælp med transporten til din fest!

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! Vi har samlet en masse gode råd til hvordan man kommer igennem dagen efter. Ønsker du en metode at samle alle minderne fra festen, så har vi også en del gode råd.