Fødselsdag

FÅ STYR PÅ DIN FEST

Når man skal planlægge en fest, så sker det desværre ofte at man glemmer noget, for at undgå dette har vi lavet en fest guide. Den tager dig igennem alle de vigtige punkter der skal til for at din fest bliver en succes

TRYK PÅ EN AF KATEGORIERNE NEDENFOR, FOR AT STARTE GUIDEN

Invitationer

Til den generiske voksen fødselsdag skal der selvfølgelig også være invitationer til gæsterne. Nu til dags bruger man ganske vist facebook i en vid udstrækning, og hvis man ønsker at sammensætte en sådan invitation, så skal man da seævfølgelig også bare gøre det! Men alternativt kunne man dykke ned i en bunke af papir og klister, og få lavet nogle rigtigt kreative invitationer. Temaet for invitationen kan varier meget, men uanset hvilken vej man går må man huske altid at inkluderer addresse og dato!  Her på siden har vi samlet en række produkter og blogs, som kan hjælpe med at få sammenstrikket den helt rigtige invitationer til netop din voksen fødselsdag.

Maden

Til enhver voksen fødselsdag hører der sig selvfølgelig også dejlig mad og snacks med! Spørgsmålet er bare, hvilken mad skal man serverer? Det kan jo være alt lige fra hot dogs til kanapéer. Uanset hvad man måtte ønske til sin voksen fødselsdag har vi her på siden samlet en række artikler fra blogs, som kan hjælpe med at holde dine gæster mætte og glade! Hvis man helt ønsker at undgå køkkentjansen, så er der selvfølgelig også hjælp at hente her i form af catering!

Drikkevarene

Til en voksen fødselsdag skal der selvfølgelig være et stort udvalg af drikkevarer! Det kan være alt lige fra vin og øl til drinks. Dertil bør der selvfølgelig også være alternativer til de gæster, der ikke drikker alkohol! Derfor har vi her på siden samlet produkter og artikler fra blogs, som kan hjælpe med drikkevarerne til netop din fest. Der er alt lige fra drinksopskrifter til champagneguides.

Bordplan

Uanset om man skal til fest på en restaurant eller om man istedet holder den derhjemme, så skal man jo have sig en bordplan. Til dette formål har vi her på siden samlet en række muligheder, som du kan benytte dig af når du skal lave netop denne bordplan. F.eks. kan man her finde artikler fra blogs, som kommer med gode råd og tips til udførelsen af bordplanen.

Personale

Til en voksen fødsesldag kan man overveje, om man også ønsker sig noget personale. Det kan være en bouncer ved døren, så man undgår uønskede gæster, eller måske en bartender så man bedre kan administrerer baren, samtidigt med at man selv kan deltage i festen. Uanset hvad har vi her på siden samlet en række artikler og produkter til hjælp med at udfylde personale checklisten.

Inventar

Til envher fest kræves der naturligvis også inventar. Man har måske bestilt catering, men selv med maden i orden skal man vel også bruge service og lignende. Derfor har vi her på siden samlet en række produkter og artikler som kan hjælpe med at finde det helt rigtige inventar til din fest.

Dekoration

TIl enhver fødselsdagsfest skal der naturligvis være rigeligt med dekoration! Hvis man ønsker en mere tematisk dekoration til sin fest, så har vi i toppen af siden en række festguides til tema fester, som f.eks. Hawaii Luau fest og Gatsby festen. Til den generiske voksen fødselsdag kan pynten være alt man måtte ønske sig, men det mest populære er naturligvis den klassiske danske fødselsdagsfest, hvor man sætter Dannebrog op over alt! Det værende både på dugen såvel som i indkørelsen. Herunder har vi samlet en række artikler og produkter til hjælp med dekorationen.

Takt og Tone

Til enhver fest hører der selvfølgelig taler til. Derfor har vi her samlet en række artikler fra blogs, som kan hjælpe dig med at skrive ne flot og underholdende tale. Dertil har vi samlet en række artikler, som kan hjælpe med at udpege den helt rigtige toastmaster, og hjælpe den udvalgte med sin rolle.

Personlig styling

Når man har valgt sit festtøj skal man selvfølgelig også kunne sætte det helt rigtigt. Hvilken knude skal der slås på slipset, og hvilken makeup skal man vælge. Uanset hvad har vi her på siden samlet en række artikler og produkter til hjælp med stylingen.

Festtøj

Uanset hvilken fødselsdagsfest man måtte holde, er det naturligvis vigtigt at tøjet sidder lige i skabet! Eller, det er vel vigtigere at man har det på kroppen. Uanset hvad har vi her på siden samlet en række artikler og produkter, som kan hjælpe dig og dine gæster med at finde en passende påklædning til festen, Uanset om du er til jakkesæt og kjoler, eller noget mere afslappet, så har vi her på siden noget til dig!

Udklædningen

Der er mange fordele ved at have et fest tema, når man kræver at ens gæster kommer udklædt, så kommer de også i en god stemning og er klar på at feste. Fordi de har gjort sig ekstra tanker om deres udklædning. Få inspiration til hvilke temaer der kunne passe til din fest.

Underholdning

Til envher fest skal der naturligvis underholding til. Det kan være alt lige fra dans og musik, til selsskabslege. Vi kender jo alle sammen de populære selskabslege, så som stoledansen og ballondansen, men hvad kunne man ellers prøve af selskabslege? Her på siden har vi samlet en række artikler og produkter, som kan hjælpe med rigtigt at sparke festen igang!

Transport

Der kan være mange muligheder inden for transporten til en voksen fødselsdagsfest. Man kan vælge at køre seperat til fest lokalisationen, eller sågar leje en limusine. Uanset hvad har vi her på siden samlet inspiration til hjælp med transporten til din fest!

Efter festen

Men når så festen er ovre, så står man jo oftest med et kæmpe rod. Oven på en rigtig fest, kan det jo virke helt uoverskueligt at skulle rydde det hele op. Frygt ej! For der er mulighed for at få rengøringen bestilt.  Men hvad så når festen er overstået, og rengøringen er ordnet? Her har vi en række bud i form af skrabbøger med billeder af festen og ligenende! De er alle samlet herunder i form af produkter og artikler, som kan hjælpe med at gøre din fest mindesværdig.