Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Ansigtsmaling til børnefødselsdagen

Børnefødselsdag

Title

Der er mange måder hvorpå man kan gøre en børnfødselsdag lidt sjovere, en klassiker er at købe lidt ansigtsmaling og male de små så de ligner enten dyr, superhelte eller noget helt tredje. Det er altid en sikker vinder.

Det er dog vigtigt at man lige undersøger om nogle af børnene har allergi overfor ansigtsmaling inden man går igang.

Se vores udvalg af ansigtsmaling her

Ideer til motiver

Når man skal lave ansigtsmaling på børnene, så er det en rigtig god ide at finde inspiration til, hvordan det bør se ud. Ofte har børnene en ide om, hvordan det skal være. Det er ofte en kendt person eller deres store idol fra tegneserieverden. Derfor kan det også være svært, hvis man ikke har et billede, som passer til.

temp

Det er meget forskelligt, hvad man kan lave af ansigtsmaling, når man først går i gang, Det er forholdsvis nemt at lave katte eller kaniner. Derfor kan man godt gøre noget anderledes ud af det, når man går i gang. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Derfor kan man også gøre de fleste personer uhyggelige, hvis man gør lidt ud af det og er lidt kreativ.

temp temp

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER