Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Lege og gaver til babyshower

Babyshower

Title

Lege og gaver til babyshower/h1>

Når man skal deltage som gæst til et babyshower, ønsker man selvfølgelig, at ens gave vil vække størst glæde hos den gravide og det kommende barn. Hvordan finder man en gave der er sjov, unik og langtidsholdbar? Det kan være svært at finde den rigtige gave til en babyshowerfest, derfor kommer der her nogle tips og idéer til gode gaver. En gave der både holder længe efter den lille ny er kommet til verden, og som samtidig er personlig, kunne være et personligt fotoalbum. Der er forskellige muligheder inden for denne kategori. Der findes masseproducerede fotoalbums, som familien selv kan gøre personlige med billeder og tekst. En anden idé kunne være at give et gavekort til en webshop, hvor parret selv kan designe bogen så den bliver helt unik. Der er rig mulighed for at bestille en babykurv, som fungerer som et startkit til den lille ny. Det er dog meget nemt at lave sin egen og helt personlige babykurv. En guide til, hvad din personlige babykurv kan indeholde:

  • Strømper
  • Bodystocking
  • Stofble
  • Babyolie
  • Bleer
  • Sutter
  • Rangle

Indholdet af din babykurv afhænger selvfølgelig af dit budget og barnets køn. Vær kreativ med sløjfer, tyl eller andet for at give den dit eget personlige præg. En gave der er god både for det kommende barn, men også for moderen, er en babygynge. Barnet vil kunne lege og underholde sig selv. Imens kan mor eller far slappe af og have begge hænder fri til at ordne andre ting, uden at skulle være bange for, at der skulle ske noget med barnet. Ønsker man at give det kommende barn et stykke legetøj, vil en kuglelabyrint være en god og billig gave. Kuglelabyrinten vil træne barnets finmotorik og samtidig er det ikke et rent plastikprodukt, som meget andet legetøj til børn. Udover en kuglelabyrint, vil Lego Duplo være ene god gaveidé. Prisen på Lego Duplo er dog i den høje ende, men det vil være muligt for parret at samle ind til en bondegård, zoologisk have eller lignende. Er du kreativ, eller kender du en der kan hjælpe dig, kan du selv finde på flere og meget mere personlige gaver.

Underholdning og lege

Intet babyshower uden underholdning og lege, der er baby-relaterede. Her er nogle eksempler på forskellige lege, du kan forberede til babyshoweret:

  • Bed hver gæst om at medbringe et billede af sig selv som barn. Hæng billederne op på en snor med klemmer langs en væg, hvorefter det gøres til en konkurrence at gætte hver enkelt person som barn. Der behøver ikke at være en præmie, men et eksempel kunne være, at den kommende mor må pakke en gave op, hvis hun gætter rigtigt i første forsøg.
  • En nem og hurtig leg, hvor gæsterne bliver inddraget, er "gæt størrelsen på maven". Gæsterne gætter på skift omkredsen (skrives ned på et stykke papir). Omkredsen måles til sidst med et målebånd.
  • En simpel, men sjov leg, der varer under hele festen, lyder på, at man eksempelvis ikke må sige baby eller jordemoder eller fødsel.I trækker en seddel hver med et ord, som I skal undgå. Opdager man, at én har sagt fy-ordet, får man vedkommendes seddel. Den, der til sidst sidder tilbage med flest sedler, har vundet.

Find selv på flere sjove lege. Det er kun fantasien, der sætter grænser! 

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER