Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Guide til Babyshower – Step by step

Babyshower

Title

Guide til Babyshower – Step by step

Babyshowers er ved at blive en tradition i Danmark. Herunder finder du en guide til en god babyshowerfest, tips og ideer til temalege, gaver m.m.

Traditioner

Til selve babyshoweret er der tradition for, at alt, lige fra dekoration, borddækning og invitationer, følger et bestemt tema. Derudover er det en tradition at have forskellige lege og muntre indslag, der er baby-relaterede.

Invitationen

Først og fremmest skal du vælge den rette invitation, alt afhængigt af, hvilket tema du vælger til festen. Sørg for at lave kreative, sjove og smukke invitationer. Et eksempel kunne være at brugen fablen om, at storken kommer med barnet. Brug da storken på invitationen for en sjov og klassisk invitation.

Dekoration

Det er vigtigt, at arrangøren kender til den kommende mor og vælger en dekoration til festen, der passer til hendes stil, og som ikke fjerner fokus fra det vigtige, nemlig den kommende baby. Ofte er udtrykket "less is more" vigtigt at have i baghovedet. Et sikkert valg ville derfor være enkle blomster, der nemt passer ind i alle temaer. Brug i stedet en smuk keramikvase som blikfanget, frem for mange og farverige blomster. Der kan spares penge på en stor dekorationen ved at lade gæsternes fine gaver være centrum på kaffebordet/sofabordet. De smukke farver fra papir, bånd og kort vil være med til at skabe stemning og glæde til festen.

Mad og drikke

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kunne tænke dig at servere til babyshoweret, men her er nogle tips og ideer til, hvad det kunne være. Det er nemt og overskueligt at lave sandwiches. De kan laves i forvejen og kræver ingen forberedelse, imens gæsterne ankommer til festen, og du har mulighed for at deltage i alle festlighederne. Ønsker du at lave en anderledes form for sandwiches, kan du eksempelvis lave laksetortillas. Brug store tortillapandekager, smør lidt naturel eller krydder smøreost på, alt afhængigt af ønske. Snit lidt salat og læg laksestykker ud i et tyndt lag på tortillaen. Skær dem i mundstore stykker og anret dem som pindemadder på et fad. Nemt, hurtigt og lækkert. Udover sandwiches kunne der serveres frisk frugt på fade. Er du den kreative type, kan du bevæge dig ud i at lave en figur ud af frugt, eksempelvis et pindsvin. Lav en oval frugtkrop og brug træspyd, som du dekorerer med forskellige frugter, eksempelvis jordbær, vindruer og melon dyppet i chokolade. Til sidst bør der være lidt til den søde tand. Vær kreativ og lav en smuk lagkage eller flotte cupcakes efter din og den gravides smag. Pynt med frosting/glasur, spiselige blomster eller diverse former for sukkerkrymmel.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER