Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Brandbilen er en populær drink, hvor en af hovedingredienserne er noget så klassisk som rød sodavand. Drinkens flotte røde farve sætter kulør på enhver fest og så kan den laves både med og uden udrykning.

Ingredienser

Rød Sodavand

Isterninger

4 cl Jägermeister

Fremgangsmåde

Hæld isterninger i dit glas. Tilsæt derefter din Jägermeister og fyld op med rød sodavand så drinken får en flot mørkerød farve. Rør rundt, sæt en citronskive på kanten og server.

Brandbil med udrykning

Skal der ekstra fart på, så kan du lave en Brandbil med udrykning. Dette gør du blot ved at tilsætte 2 cl vodka til drinken. Det betyder også, at den pludselig bliver stærk, så nyd ikke for mange af dem.

Brandbil med udrykning og blå blink

 

Står du og mangler opskriften på flere af den andre klassiske drinks som man husker fra sine første fester, så prøv en

Endelig kan du også lave drinken med rødsodavand, 2 cl Jägermeister, 2 cl vodka og 2 cl snaps. På den måde får du en drinken med udrykning og blå blink som hurtigt kan sætte gang i festhumøret.

Isbjørn

 eller

Tequila Sunrise

.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER