Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Lær at dans - Brudevalsen

Bryllup

Title

Brudevalsen – en smuk tradition

Bryllupsvalsen er en tradition og et must til ethvert bryllup. Læs videre for at lære om, hvordan du kan forberede dig til denne klassiske dans.

Øvelse gør mester

Bryllupsvalsen er ikke så svær en dans igen, men derfor er det stadig en god idé at have prøvet det nogle gange, inden I skal på for alvor. Den største udfordring kan være, både for bruden og brudgommen, at skulle danse med en stor kjole, der let kan komme i vejen. Derfor kan I med fordel få bruden til at have en stor kjole på, eller måske vikle hende ind i noget stort stof, for at prøve at imitere, hvordan det bliver til brylluppet.

Professionel hjælp på vejen

Der findes danseskoler over hele landet, som med sikkerhed kan hjælpe dig med at mestre denne klassiske dans. Hvis du ikke har lyst til at smide penge på bordet, så kan du helt sikkert finde hjælp blandt familie, venner og kollegaer. Der bliver gift omkring 30-40.000 mennesker om året i Danmark. Det er 82-109 bryllupper om dagen. Mon ikke du kan finde et nygift par i nærheden? Se videoen herunder og få lidt inspiration til Brudevalsen.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER