Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Bryg dit eget øl

Polterabend

Title

Den perfekte gave

Dig og 4 af dine venner har nemlig mulighed for, at brygge jeres eget øl. Og endnu bedre! Efter ca. 14 dage, har i 30 eller 50 liter, af jeres eget ?hjemmebrygget? øl, klart til at drikke.

Igennem længere periode, er øl gået hen og blevet lige så populær drikke, som vin er. I takt med, at danskerne har fået øjne op for specialøl, byder markedet flere 100 forskellige slags øl.

Udviklingen af maskinerne har gjort, at ølbrygning nu kan laves overalt. Fra kæmpe bryggerier til ude i ens garage.

Skal du arrangere en polterabend, fødselsdag eller andet arrangement, men ikke har lyst til det klassiske gokart, painball osv, så se her!

Hvordan kommer jeg igang?

I Danmark har vi flere forskellige virksomheder, som tilbyder ølbrygning. En af disse hjemmesider er

www.brygselv.dk

Deres koncept går ud på, at man vælger hvilken type øl man ønsker at brygge. Lys øl, hvede, porter osv. Derefter vælger man, om det skal være 30 eller 50 liter øl.

Priserne starter fra 995kr for 30 liter og 1.195kr for 50 liter. Og op til 1.595 for 30liter og 1.795kr for 50 liter. Derudover skal man regne med mellem 250-350kr ekstra for emballage.

Gaven appellere til ham/hende som elsker god øl. Og det er da lidt blæret, at kunne servere, ens egen brygget øl til fødselsdagen, brylluppet eller hvad end begivenheden er.

 

Rigtig god fornøjelse!

De har lokaler i Odense og København.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER