Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Bryllupskørsel

Transport

Title

Nu er det blevet bryllup tid og vi skal derfor finde ud af hvilke muligheder man har for at komme fra kirken til det sted hvor selve den store fest skal afholdes. Der kan være mange forskellige måder og holdninger til hvordan man kommer frem og tilbage. Der er nogen som synes det er rene spild af penge at købe en stor limousine eller andre transportmuligheder. Festen.dk kommer i denne artikel med fire overskriftsmuligheder på transport som I kan bruge til jeres bryllup.

Hestekaret

Denne transportmulighed er muligvis den med kendte og mest romantiske man kan komme på, vi har her at gøre med hestekaret. Det er den ultimative måde at komme fra og til sit bryllup. Det er den klassiske prinsessetransport, ligesom Askepot. Denne metode er gammeldags den er superklassisk og det er noget som de fleste piger drømmer om. Der er selvfølgelig også nogen som synes det overfladisk og noget værre fis. Det som er fordelen ved hestekaret er at, hvis det er et sommer eller forårs bryllup er der mulighed for at køre uden tag, om man vil kunne opleve.

Kørslen kan både være til og fra kirke, fra kirken foregår det naturligvis parvis og sammen som ægte folk, hvor i mod at, før er det kun bruden som ankommer til kirken i kareten. Det som kan være ulempen ved hestekareten kan være hvis man har lang vej til kirken fra ens bopæl hvor bruden oftest kommer fra, det kan også være man har meget langt til der hvor festen skal afholdes. Det man kan gøre for at mildne turen er at man tager hestekareten hjem til sin bopæl og derefter tage bilen til den store fest.

Det vigtigste er at man har hestekareten når man kommer ud af kirken og kan få taget et flot billede og man lige mærker den specielle følelse når den stille tripper væk fra kirken og man kun er hinandens selskab i kareten. Uanset om man går all in og køre hele turen eller det kun er et stykke, så får man naturligvis et glas champagne oppe i kareten og man nyder lige hele momentet og lader det hele bund flade sig.

temp

Limousine

Næste bud på et godt transportmiddel til festen fra kirken er den klassiske limousine. Mange vælger den, man har set mange vælge den og flere vil gøre det i fremtiden. Limousinen er en kæmpe lang bil som har ligesom en sofagruppe i bagenden af den. Den er ideel til lige netop denne form for transport. I limousinen har man plads til sig selv og sine aller nærmeste og der er god mulighed for at få et glas med bobler og nyde det.

Limousiner kan se ud på mange forskellige måde, de er som hovedreglen sorte eller hvide. Hvis man er lidt flabet kan man leje en i pink hvis man tør at skille sig lidt ud. Dog er en sort eller hvid en meget klassisk og en generelt meget sikker vinder.

Det man får med en limousine er et vulgært køretøj et ekstravagant stykke bil som transportere dig og din elskede fra kirke til fest, med en chauffør. De normale limousiner er normalvis en Cadillac men i de senere år er det også blevet mere normalt at man få fremstillet en stretch limousiner, det kan være en Hummer som er blevet forlænget så den er blevet længere end normale biler. Stretch limousiner er blevet meget populær i verden og især i Hollywood.

Limousinerne er for mange ikke et flot stykke køretøj, men når det er bryllup eller en anden stor begivenhed så er det et køretøj man gerne kør i, fordi at bilen vækker en helt del opsigt i gadebilledet, det er en bil der signalerer ?her kommer vi? og det kan mange godt synes er fedt hvis det som sagt er en stor begivenhed.

temp

Alternativ transport

I denne sektion kommer vi med forslag på nogle lidt sjove og skæve forslag til hvordan man kommer fra kirke til fest.

Det første og frækkeste bud er helikopter, det er en meget flabet og meget ekstravagant måde at komme fra kirke til fest sted. Helikopter er ikke så udbredt at, det er noget man ser til hverdag, ikke desto mindre er det en meget fed måde at kommer fra A til B hvis man har råd til det. Det er en dyr omgang men en omgang som man vil huske for altid ikke blot fordi det er et bryllup men også fordi det er en helikopter tur som man ikke altid lige får.

En anden sjov ting kunne være at leje en stor klassisk engelsk bus, en af de store røde dobbeltdækkere som man ser fra det klassiske London billede. Det er en sjov måde at komme fra kirken, det som der er med bussen er at man så kunne man leje mere end en så man lige som kunne have alle gæsterne med fra kirken af, det ville også være lidt utraditionel og nyt tænkende.

Et tredje emne eller mulighed er at leje en superbil, altså en sportsvogn som er fed og en man ikke normalvis har mulighed for at køre i. Der bliver en speciel oplevelse for alle til brylluppet da man kan leje bilen således at alle der har lyst lige kan få en lille tur i bilen, når brudeparret er nået frem til deres fest destination. Det ville også være en speciel oplevelse for gæsterne som for brudeparret.

temp

Sidste bud i denne kategori, er klassiske biler, det vil sige det kan være en gammel smuk og velholdt veteranbil, som man lejer til legligheden. Det er meget traditionelt at leje klassiske biler, men også noget man ikke kommer til at køre i til hverdag og noget som kan være meget specielt da man kan leje en bil der har stor betydning for parret.

Egen bil

Sidste bud er naturligvis egen bil, med dåser spændt efter. Dette er også en meget klassisk måde at komme til og fra på. Denne måde er også den billigste af alle, men ikke desto mindre er det ikke den dårligste da man ikke kan sige hvilken en der er den dårligste måde. Det er dyb individuelt af par til par hvad de ønsker at bruge penge på og hvad de ikke ønsker at bruge penge på, nogen kan se det det som værende unødig og unødvendig at bruge penge på transport når man alligevel har sin egen bil stående klar som ikke koster noget.

Så man kan meget nemt sige at det, kommer meget an på hvordan ens temperament er med hensyn til unødige omkostninger. Med andre ord, der er masser af muligheder og det er kun brudeparret som bestemmer hvordan de ønsker at komme til og fra kirken.

God fest og godt bryllup.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER