Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Bryllupsmusikken

Bryllup

Title

Bryllupsmusikken ? det festlige indslag

Livemusik til bryllupper er meget charmerende og er ikke svært at beslutte sig for at tage med. Lige hvilken type musik, du skal vælge, kan straks være noget sværere, og derfor vil denne artikel sætte inspirationen i gang for dig.

Typer af livemusik

Når du skal vælge dine livemusikere, skal du tænke på, hvilken stemning deres instrumenter evt. kan give. Mange musikere kan spille musik, der både passer til receptionen, musik til maden og dansemusik. Du kan evt. skifte med, hvad du bruger til hvor. F.eks. kunne du nøjes med klavermusik til maden, og så have et orkester til dansen bagefter. Her får du en liste med forskellige muligheder, og hvordan det vil kunne fungere:

  • Orkester - Flot og overdådigt, men kan fås i både store og små formater. Virker bedst til mellemstore og store bryllupper. Det koster også en del mere end mange af de andre muligheder.
  • Band - Giver en anderledes stemning end orkestre, koster ofte lidt mindre og kan have en bredere variation af instrumenter. Passer dog stadig bedst til mellemstore og store bryllupper. Der findes dog helt små bands, som kan virke godt til intime bryllupper.
  • Klaver - Klavermusik er utrolig stilfuldt og elegant og virker perfekt til hele brylluppet. Enhver sang kan gøres romantisk og festlig med en dygtig klaverspiller. Desuden kan prisen holdes nogenlunde fornuftig. Virker især godt til små og mellemstore bryllupper.
  • Andre individuelle instrumenter - Både violin, guitar, harpe og lignende kan opføres som solo ligesom klaveret. Det er stilfuldt og til at betale. Et enkelt instrument kan virke meget småligt ved større bryllupper.

Husk på, at der findes tonsvis af sange, som du kan få de forskellige musikere til at spille. Hvis du har en helt speciel sang, du ønsker at få spillet, så husk at spørg musikeren i god tid, om de kan den, eller om de kan nå at lære den. Og så skal de selvfølgelig kunne spille brudevalsen. Ellers er der ikke meget ved det.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER