Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Bryllupsrejsen

Efter festen

Title

Den perfekte bryllupsrejse

Bryllupsrejsen er prikken over i'et, kirsebærret på toppen. Efter en masse forberedelse og en vellykket bryllupsdag, kan en ferie være godt tiltrængt. Bryllupsrejsen er der af samme grund, og er en smuk traditionel måde at starte jeres nye liv på. Læs i denne artikel om hvor bryllupsrejsen kunne foregå og hvad I kan lave på turen.

Typen af rejse

Når I skal vælge, hvor I skal rejse hen, skal I tænke aktiviteter og oplevelser. Hvad vil I gerne erfare? Hvad vil I gerne opleve? Eksempler på aktiviteter kan være:

 • Skiferie - Hygge med aktiviteter om dagen, god middag og hygge i hytten om aftenen.
 • Spabadsferie - Spabade findes omkring i hele verden. Wellness er i fokus, og den resterende tid kan bruges på oplevelser i det lokale område.
 • Storbyferie - Las Vegas, New York, Paris, Berlin, Tokyo, Beijing etc. Hver by byder på sine helt egne unikke oplevelser.
 • Aktiv ferie - Der findes muligheder som snorkling, vandreture, mountainbiking, klatring, sportskørsel, langski, ski osv. Husk at det er noget, I skal kunne lave sammen.

Rejsen går til ...

Når I ved, hvad I vil lave, så kan I overveje de lande, som tilbyder de aktiviteter I gerne vil lave. For eksempel:

 • Afrika - Her kan i komme på en tur på savannen, slikke sol ved poolen, komme på jungletur og nyde smukke udsigter og bjerge.
 • Japan - Japan er et ørige, der strækker sig fra syd til nord, og derfor kan tilbyde både på øhavsferie på Okinawa og skiferie i det nordlige Hokkaido. I kan tage en flyver indenfor Japan og få både kolde og varme oplevelser. Desuden findes der flere berømte byer som Tokyo, Nara og Osaka.
 • Indien - Indien har en mystisk og rig kultur, og nogle af verdens flotteste strande og koralrev. New Delhi er hovedstaden og byder også på mange fantastiske oplevelser.
 • Thailand - Thailand er et billigt land, men med en fantastisk natur, kultur og mad. Der findes myriader af muligheder for hvad der kan laves. De har eksotiske slotte, smukke strande, jungler og mere til.
 • Amerika - Storbyferier er i centrum her. Nogle af verdens mest kendte byer ligger i USA. Las Vegas (en meget populær by for brudepar), New York og Chicago er klassiske muligheder. Ellers byder USA på en bred vifte af aktiviteter, selvfølgelig med tilhørende amerikansk stemning.
 • Australien - Oplev down under. Smukke strande, storbyen Sidney og mere til. Oplev det vilde liv i det vestlige Australien eller stød på delfiner ude ved havet.
 • Europæriske lande - Hvis I foretrækker lidt mere vante omgivelser eller måske ikke gider rejse så langt, så byder mange af vores nabolande også på fantastiske oplevelser.

Listen er ikke udtømmende, men søg på de forskellige lande og se hvad de har at byde på. Husk at nogle lande er enorme områder, hvor kulturen kan virke vidt forskellig fra nord til syd. Søg vidt og bredt og find det der passer til jer.

Det er en rejse for to

Bryllupsrejsen handler ikke om ham eller hende, men om jer. Så planlæg på forhånd med tanke på jer begge. Selvfølgelig kan I lave noget, som mest er for den ene eller anden, men sørg for at aktiviteterne er ligeligt fordelt. Formålet er først og fremmest at nyde hinandens selskab.

Ellers er det vigtigt at tænke på at skabe minder på turen. Hav jeres eget kamera med, eller forbered lidt ekstra penge til at hyre lokale fotografer der hvor I kommer frem.

Bryllupsrejsen handlede i gamle dage om at lære hinanden bedre at kende, da man måske ikke havde haft så nært et forhold op til brylluppet. Nu til dags handler det mere om afslapning og hygge, og en god start på jeres nye liv, hvor i kan nyde hinanden i fulde drag.

Læs på lektien og spørg eksperter

Når I har fundet landet, der passer jer, kan I gå i dybden. Hvilket hotel findes der? Er det muligt at rejse rundt i landet? Vil I helst være meget aktive eller tage den med ro? Kontakt de forskellige rejsebueraer når I skal finde ud af de mere fine detaljer. Husk også at ordet "bryllupsrejse" gør en rejse ganske fin, men også ganske dyr. Så overvej hvad muligheder der er for at kontrollere pengeforbruget. Hvis det betyder noget for jer selvfølgelig.

Husk ellers på at der findes mange engelske og danske guider. Lonely Planet er en fantastisk engelsk guide, og Turen går til er en kendt dansk guide. Skriv til disse guidesteder og spørg om hjælp. De ved, hvad de taler om.

God forberedelse kan gøre hele forskellen. Start bredt og undersøg mange lande og hvad de hovedsageligt byder på. Hør om andres erfaringer med de forskellige lande, altså hvordan de fungerer som destination for bryllupsrejser.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER