Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Bustur til Oktoberfest

Oktoberfest

Title

Danmarks billigste bustur til München, hvor bussen er tanket med øl, oktoberfest hits og godt humør finder du hos Herreture.dk Du er sikret en kanon oplevelse og et brag af en festlig tur, som starter allerede i bussen fra Danmark, hvor vi tanket med øl, har hele turen ned gennem Tyskland til at øve os på alle de kendte Oktoberfest hits, som vil blive spillet ud gennem højtalerne i bussen. Så pak dit gode humør og find fest hatten frem. Rejsebeskrivelse:

  • Afgang fra København med stop i Odense og Kolding
  • 3 overnatninger på hostel inkl. Stor tysk morgenbuffet og Oktoberfest guide
  • 2 hele dage til Oktoberfest og 3 nætter i München fantastiske natteliv.

Skræddersyet bustur til München

Har du lyst til at selv at skræddersy indholdet og de steder man gerne vil se under opholdet. Er busturen med BohemainTours et godt valg. Busturen er en unik social oplevelse, og der er god mulighed for at deltage i arrangementerne sammen med andre busgæster.

Udklædning

Husk også at have det rigtige tyrolertøj på når du ankommer til München. Klik ind på markedspladsen og find det perfekte Oktoberfest kostume, så er du klar til ølfest på ægte sydtysk manér! Lederhosen er en unik påklædning som bliver de fleste forbinder med oktoberfest i Bayern, Derfor er det vigtigt når man deltager at man har styr på sin udklædning.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER