Kobberbryllup
Gem Artiklen Gem

Artiklen bliver gemt i din kurv. Tilgængelig når du har brug for den.

De mest personlige og kreative kort til kobberbrylluppet

Kort til kobberbrylluppet kan være en smadder god ide. Det kan hjælpe dig både til at vise dine lykønskninger, gøre en gave mere personlig og sendes som en god gestus, hvis du ikke kan komme med til morgenbord og vækning. Her i artiklen kan du få gode idéer til, hvorledes kortet kan designes, og hvad der kan stå i det.

Kortets design

Kort til kobberbryllupper kan også designes som skjoldet til en æresport. Dvs. blåt med kobberskrift, og så evt. kun halvt, da skjolde til kobberbryllupper af tradition ofte kun er halve. Man kan også lave et halvt skjold, der går over i et hjerte.

Uanset hvilket motiv du vælger, så er der én kæmpe fordel ved kort til kobberbryllupper. Det at der kun skal laves ét kort. Dvs. du kan gøre meget mere ud af det. Derfor kan jeg varmt anbefale at vælge kortets materiale med omtanke. Det kan f.eks. laves af tykt papir, karton, pap eller måske sågar en tynd træplade. Derefter kan kortet håndfarves og tilføjes pynt efter smag. F.eks. kan en blomst sprayet med kobberfarve sættes på.

Rigtigt flot er et hjerte-design. Kobberbryllup viser, at et par stadig elsker hinanden, så hjertet er jo det perfekte symbol på deres kærlighed. Farven kan selvfølgelig være rød, men en flot og evt. glansfuld kobberfarve er også en smadder god idé.

Hvad skal der skrives til et kobberbryllup?

Forsiden er også oplagt til at skrive og tegne symboler på. Det kan være små hjerter, fugle, sole eller hvad du mener, der passer ind. Bare pas på at kortet ikke bliver rodet. Simpelt er ofte bedst.

Hvad du skriver på bagsiden, af kortet er helt op til dig. Her er en personlig og sjov meddelelse ofte det bedste. På forsiden derimod er der et par oplagte ting at skrive. Som på et rigtigt skjold til æresporten, så kan du skrive "12½ år", årstallet til og fra de har været gift, deres navne eller initialer.

Klik her for at komme til det store overblik over alt om kobberbryllup!

RELATEREDE GUIDES