Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

De mest personlige og kreative kort til kobberbrylluppet

Kobberbryllup

Title

Et kort til kobberbryllupsparret kan være en god ide. Det kan bruges til at vise dine lykønskninger, gøre en gave mere personlig eller sendes som en gestus, hvis du ikke kan komme med på bryllupsdagen eller evt. fejring. Her i artiklen kan du få idéer til, hvordan kortet kan designes, og hvad der kan stå i det.

Kortets design

Kortet til kobberbrylluppet kan evt. designes som skjoldet til en æresport - blåt med kobberskrift, og evt. kun halvt, da skjoldet til kobberbrylluppet traditionelt ofte kun er halve. Man kan også lave et halvt skjold, der går over i et hjerte.

Uanset hvilket motiv du vælger kan kortet f.eks. laves af tykt papir, karton eller pap. Derefter kan kortet håndfarves og tilføjes pynt efter smag. En ide kan være at sætte en blomst sprayet med kobberfarve på.

Kortet kan også formes som et hjerte. Kobberbrylluppet viser, at et par stadig elsker hinanden efter 12,5 år, hvor hjertet kan symbolisere deres kærlighed. Farven kan selvfølgelig være rød, men en kobberfarve er også en ide, da det er kobberbrylluppet der lykønskes.

Hvad skal der skrives i kortet til et kobberbryllup?

Hvad du skriver til kobberbryllupsparret er helt op til dig. En personlig og sjov meddelelse kan være en ide, men vigtigst af alt er at lykønske parret. På forsiden kan det være oplagt at skrive "12½ år", årstallet fra deres bryllup til årstallet for kobberbrylluppet, deres navne eller initialer, som på et rigtigt skjold til æresporten.

Klik her for at komme til det store overblik over alt om kobberbryllup!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER