Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Dekorer et skjold til æresporten

Guldbryllup

Title

Dekorer et skjold til æresporten

Et guldbryllup kræver flere ting: morgenvækning, æresport, morgensang osv. Her kan du læse om, hvordan du får lavet et flot skjold til æresporten.

Skjold til guldbrylluppet

Skjoldet er på sin hvis det, der stå mest frem på æresporten. Det er også skjoldets opgave, at vise hvor længe parret har været gift, fra og til hvilket år samt deres navne. Skjoldet er med andre ord et vigtigt element til guldbrylluppet. Derfor er det en god idé at investere blot en smule tid og energi i det. Den gode nyhed er, at det hverken behøver være svært eller dyrt. Læs videre for at se hvordan.

Design

Først skal vi have styr på designet, så vi ved, hvad vi skal købe ind af materialer. Til et guldbryllup er skjoldet traditionelt en mørkerød farve med guldskrift og guldkant. Derudover plejer enten initialer eller fornavne at være skrevet, og foroven eller nedenunder står årstallet, parret blev gift, til årstallet, hvor parret fejrer guldbryllup. F.eks. "1963-2013". Til sidst kan der også skrives 50 år med stor eller lille skrift. Hvad der præcist står på skjoldet, kan godt svinge lidt. Nogle foretrækker, at der blot står initialer med 50 år ovenover, mens andre måske laver det med hele baduljen. Prøv at tegne det på et papir først, så du får en fornemmelse af, hvordan det ser ud.

Materialer

Til skjoldet skal der bruges nogle grundmaterialer:

  • Et stykke solidt pap eller en tynd træplade
  • Rød- og guldfarvet maling. Dette kan evt. købes som spraymaling

Start med at male hele fladen rød. Når det er tørt, kan der skrives, hvad man har lyst til med guldskrift. Hvis du vælger træplade-løsningen, kan det anbefales at få den skåret ud, der hvor du køber den. Medmindre du selv er en praktisk anlagt person selvfølgelig. Husk til sidst, at skjoldet på en eller anden måde skal sidde fast på æresporten. Et par små søm kan nemt klare jobbet.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER