Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Den gode tale til Guldbrylluppet

Guldbryllup

Title

Den perfekte tale til guldbryllup

Det er ikke altid, der bliver holdt tale til et guldbryllup. Skulle du alligevel få lyst til at gøre det, så indeholder denne artikel nogle gode råd til, hvordan du nemt får lavet en personlig og god tale til guldbryllupsparret. Herunder findes 6 råd til, hvordan du kan bygge din tale til guldbrylluppet op.

  • Vis respekt - 50 år er lang tid, vis derfor den dybeste respekt for, at deres kærlighed har overlevet gode såvel som hårde tider.
  • Tilpas længden af din tale - En god tommelfingerregel at holde den kort og relevant.
  • Brug vejret -Hvis solen skinner kan der nævnes, at den skinner så flot på grund af dem. Hvis det regner, kan du fortælle at det er skyerne, som græder, fordi i dag er det en speciel dag.
  • Afkom/familien - Nævn børn, børnebørn, oldebørn osv. Du kan fortælle, at kærligheden mellem guldbryllupsparret har skabt en fantastisk familie.
  • Afslutning - Få gæsterne til at rejse sig og skåle for det lykkelige par. Guldbryllupsparret længe leve, hurra hurra!

Fortæl en historie eller to

Det kan være svært at finde på det rette indhold til en tale. En god og nem måde at finde på indholdet er ved at tænke i historier. Historier kan være, hvad som helst parret har oplevet sammen. Det kan handle om sjove misforståelser, gode ture til udlandet eller lignende. Det vigtigste er, at det er noget parret kan nikke genkendende til. Derfra kan du forme historien, som du lyster. Det virker rigtig godt til et guldbryllup, når historierne bliver humoristiske, nostalgiske og måske lidt bevægende. Hvordan gør man en historie humoristisk, nostalgisk og bevægende? Det kan hjælpe at vælge historier, der ligger sig op af de følelser, du forsøger at frembringe. Derudover er måden, du fortæller det på, vigtig. Ser du glad ud, vil modtagerne også se budskabet som positivt. Står du derimod og ser vemodig ud, kan modtageren ligeledes blive det.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER