Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
Huskeliste PLANLÆGGER
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS!
PLANLÆG DIN FEST
Takt og Tone

Den perfekte oplevelse på Fars Dag

Den perfekte oplevelse på Fars Dag

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, at Fars dag kommer hvert år. Men hvad giver man i gave til manden, der har alt?

Handyman

Hvis din far allerede har værktøjskassen fyldt med diverse skruemaskiner og alt hvad, der hedder eldrevet værktøj, kan det måske være svært at komme på den helt rigtige gave til ”den gamle”.

Vin-og øl entusiasten

Hvis din far er til vin eller specialøl, ville det være en oplagt gaveidé at forære ham et par flasker god rødvin eller specialøl, eventuelt kombineret med en rigtig ”mande-middag” med store røde bøffer og alt hvad der hører sig til.

Far med fart i

Tag din far under armen og giv ham en anderledes oplevelse, han sent vil glemme.

Festen.dk ønsker jer rigtig god Fars dag.

Hvis din far, eller jer begge to er til fart og tempo, kan du vælge at forære ham en af de mange oplevelsesgaver, der efterhånden findes på markedet. Det kan være alt lige fra en tur i en Ferrari, F16-simulator, faldskærmsudspring eller din far kan blive stuntman i sin egen actionfilm. På Oplevelsesgaver.dk finder du en oversigt over de mange oplevelser, der findes, det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænser.