Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Den store dekorations guide

Børnefødselsdag

Title

Balloner

Der findes mange former for forskellige balloner. En ballon er ikke blot en ballon. Der findes balloner til alle slags begivenheder. Når man skal vælge balloner kan det være meget svært. Ofte køber man tit de samme almindelige nede fra supermarkedet. Det kan også være meget festligt, men det er balloner, som er brugt så meget. Det er de samme farver og former i alle pakker. Derfor kunne en fest godt blive frisket meget op, hvis man købte specielle balloner til begivenheden. I denne guide, vil der blandt andet komme forskellige typer for balloner. Ballonerne, inden for hver type, fås næsten til alle begivenheder.

Besøg vores webshop og kom direkte til vores balloner her.

temp

Klassiske balloner

Det er naturligvis muligt stadig at købe klassiske balloner til sin fest. Hvis det er balloner man skal lege med, hvis der fx er børn til stede, så vil almindelige balloner ofte være den bedste mulighed. Der findes også diverse lege, hvor man skal bruge balloner. Det kan fx være ballondans i par eller alene. Til disse aktiviteter er det bedst med almindelige balloner. Når det alligevel er balloner, som skal sprænges med det samme, så er det billigste også de klassiske balloner.

Formede balloner

Som skrevet tidligere, så kan ballondekoration godt blive kedeligt, hvis det blot er de almindelige og intetsigende balloner. Derfor er det en rigtig god ide med nogle anderledes balloner. Alt efter begivenheden og festen, så skal man købe balloner, som passer til begivenheden.

Der kan findes rigtig mange forskellige balloner. Derfor er det en god ide at besøge webshoppen, så man kan få overblik over det store flotte udvalg af balloner. Med formede balloner får man virkelig muligheden for at pynte flot op, når der skal holdes en stor fest. Man kan få balloner, som både passer til luftinflation og heliuminflation. Det er meget vigtigt man ser efter, hvad der skal benyttes inden man køber balloner, så ikke man bliver overrasket.

Det er meget brugt med de klassiske balloner, men med formede balloner får man muligheden for at pynte sit lokale som man ønsker det. Derfor kan man også sætte et meget personligt præg, når man vælger at benytte sig af de formede balloner. Formede balloner kan også sætte gang i mange flotte billeder.

Et eksempel kunne være, hvis man fx skulle holde en nytårsfest, så sætter man tal-balloner op, så det passer med det kommende år. Sætter man disse balloner op foran en hvid væg, så giver det god mulighed for at tage flotte billeder, enten af par der er med til festen eller sammen med drengene eller veninderne.

Formbare balloner

Formbare balloner er noget, som kan sætte gang i en rigtig god fest. Hvis der er børn tilstede til denne fest, så er en god ide med lidt underholdning. Hvis man er lidt kreativ, så er det i gang med at forme ballondyr. Man kan godt forvente at ballondyr er noget, som er et hit hos børnene. Derfor skal man også forvente at alle børnene vil have dyr.

Man kan også godt regne med at der ryger et dyr af og til. Gør der det, så er der ikke andet for at lave et nyt dyr. Man tror det kræver meget, når man skal lave ballondyr. Det gør det faktisk ikke. Skal man lave en hund, så kræver det ikke meget. Der findes mange steder på, hvor man kan finde inspiration og manualer til, hvordan man laver et ballondyr.

Man kan godt forvente at man kommer til at skulle lave mange ballondyr. Derfor skal man også forvente at sætte lidt tid af til det. Hvis man ikke selv ønsker det, som vært, så kan man få andre til at gøre det. Ofte er der nogle kreative gæster med eller også kender man kreative personer. Det er nem underholdning til børnene og vil man gerne give personen lidt, så kan man give en mindre betaling for det. Det er noget man kan finde ud af indbyrdes.

Det er heller ikke sikkert, at det skal være ballondyr, som skal bruges til leg. Holder man en sommerfest, så kan det også være meget dekorativt, hvis man laver ballon blomster og pynter op med disse.

Ballon buketter

Ballon buketter er virkelig noget, som kan skabe opmærksomhed af gæsterne - især hvis der er børn. Man ser ofte ballon buketter op restauranter. Med disse buketter gør det nemt at give børnene en ballon.

Det kan af og til være svært at pynte store lokaler op, så det også ser ud af noget. Skal man fx holde sølvbryllup i et stort festlokale, hvor der kommer mange gæster, så kan det være svært at pynte op så det også ser ud af noget. Køber man en masse sølv balloner og laver ballon buketter, så pynter det godt i de ellers kedelige hjørner. Lokaler kan af og til være lidt kedelige og derfor kræver det lidt ekstra udsmykning. Sætter man fx ballon buketter i hjørnerne af lokalet, så vil det pynte rigtig flot.

Man kan også sætte ballonerne uden for døren til festsalen. På den måde kan gæsterne også se at de er gået rigtigt, hvis de ikke er kendte i området, hvor festen holdes. Ballon buketter er også noget, som er meget populært blandt børn. Hvis der er mindre børn med til festen, så kan man godt forvente at de ikke kan lade buketterne være. Derfor er det også en succes for børnene, når de får lov til at tage ballonerne og lege med dem.

Ballonvægte

Når man laver ballon buketter, så skal man bruge noget, hvor de kan sidde fast. Af og til kan buketterne bindes fast i noget, som sidder på væggen. Det er ikke altid tilfældet eller også passer det ikke ind, hvor det lige gør. Derfor får man brug for ballonvægte. Med ballonvægte kan man få ballonerne til at stå, hvor det passer en. Derfor gør det det nemmere når man skal indrette og dekorerer sit lokale, hvor man skal holde sin fest.

Ballonvægte behøver ikke være store, tunge og grimme. Man kan få vægte som passer ind i temaet. På den måde bliver vægtene en del af det dekorative til festen.

Som nævnt, så kan der findes mange forskellige vægte. Man skal blot være opmærksom på, hvor meget meget vægtene kan tage. Det er begrænset, hvor mange balloner en vægt kan tage, da der også findes i forskellige størrelser. Ofte står der, hvor meget en ballon kan klare.

Da det ofte vil være heliumballoner, som bliver benyttet til vægte, så kan de flyve væk med ballon vægten, hvis man sætter for mange balloner i. Det kunne være super smart, hvis man kunne få det til at passe med, at ballonerne og vægten blot svæver i luften uden at nå helt til tops. Om det kan lade sig gøre, det er et godt spørgsmål. Det kræver nok en del træning.

Hængedekoration

Til en stor fest, så er det også næsten et must at man har dekoration. Hvis man fx holder temafester, så er det dekorationen, som afgører hvor meget man går op i sin fest.

Der findes dekoration inden for alle temaer i alle former. Af og til bliver man faktisk overrasket over, hvad man kan få til sin fest. Skal man derfor holde en stor fest, så bør man kigge godt igennem, hvad man kan gå. Når man holder en fest, så er det ofte i et lokale eller telt. Derfor kan det være hyggeligt, hvis man giver festen lidt hængedekorationer. På den måde bliver det også mere hyggeligt og indbydende.

Der er meget forskel på, hvad man bør have af hængedekorationer alt efter festen. Findes der hængedekorationer til temafesten, så bør man investere i disse dekorationer. Ofte er det noget, som kan genbruges.

temp

Streamers

Har man en fest, hvor væggene, eller loftet, skal dekoreres så er streamers den perfekte løsning. Man kan få streamers i alle mulige farver. Det er både noget, som kan hænge på en væg i form af flag eller lignende, men det er også noget, som kan hænge direkte ned fra loftet.

Streamers kan fås i mange forskellige farver, som passer til de fleste temaer. Derfor er det noget, som også vil pynte godt op til sin fest. Holder man fx en oktoberfest, så er det ofte i de kendte lyseblå og hvide farver. Derfor vil man ofte også gerne fuldføre temaet, når man skal planlægge sin fest. Derfor kan der købes streamers, som passer ind i farverne til væggene og lofterne.

Det samme gælder, hvis man også ønsker at holde en halloween fest. Det er ikke en rigtig halloween fest, hvis der ikke er pyntet meget uhyggeligt op. Det handler om at finde dekoration, som giver den rette effekt til lejligheden og festen. Halloween og oktoberfest er blot eksempler på fester, hvor det kræver meget dekoration, for at fuldføre temaet.

Pom pom'er

Ofte er det de store lokaler, som også kræver loftdekoration. Et stort lokale kan af og til være kedeligt og ?koldt? indrettet. For at skabe lidt varme i lokalet er det en god ide med dekoration. Pom pom'er kan hænge ned fra loftet i alle mulige forskellige farver. Disse pom pom?er er med til at skabe varme og god udsmykning af et lokale. Har man fx et bestemt farvetema i sin bordpynt, så er det en god ide at matche dette farvetema med dekorationen. Man skal blot passe på at det ikke bliver for meget, hvis man udelukkende dekorerer med to farver. Det kan også blive for meget, hvis det nærmest bliver en regnbuefest. Derfor skal man finde en god middelvej, hvor det hele passer godt sammen, så man holder den røde tråd.

Man skal også passe på med mægden af pom pom?er. Hvis det er et stort lokale kræver det naturligvis en del dekoration, men man skal også passe på at der ikke kommer for meget ned fra loftet, hvis man også ønsker at have hængende dekoration på væggene.

Til fester som fx oktoberfest og halloween kan der næsten ikke komme for meget dekoration, fordi det er temafester. Temafester kræver at man kører temaet helt ud, så man også viser sine gæster at man går op i det Er det til gengæld en almindelig fødselsdag, sølvbryllup eller lignende, så skal man passe på man ikke gør for meget ud af dekorationen. Det skal gerne stadig holde den lidt formelle stil - medmindre man holder en fødselsdag med et tema.

Lanterner

Lanterner kan godt minde lidt om pom pom?er. Forskellen er blot at der er lys i lanterner. Lanterner passer perfekt, hvis man holder sin fest i et telt. Det kan af og til være begrænset med lys, når man holder fest i et telt. Derfor er det en god ide, hvis man vælger at indrettet loftet i teltet med lanterner.

Lanterner kan fås i mange forskellige former og farver, som passer til de fleste begivenheder. Det er ikke alle lanterner, hvor der kan indsættes lys og derfor bør man læse grundigt, hvad de er beregnet til. Lanternerne kan både fås, hvor de hænger enkeltvis, men også hvor de hænger på en snor.

Skal man holde en landefest, så er lanterner, dekoreret som et flag, en rigtig god ide. Generelt giver hængedekorationer meget opmærksomhed og det fylder meget i dekorationen. Derfor skal man også passe på at man ikke forventer at hænge for meget op af det. Hænger man for meget op, så kan det se uoverskueligt ud. Som tidligere skrevet, så kommer det meget an på begivenheden. Ofte er temafester noget, hvor man næsten ikke kan få for lidt dekoration og derfor skal man heller ikke holde sig tilbage i sin planlægning.

Honeycombs

Honeycombs kan på mange måder minde om pom pom?er. Forskellen er, at honeycombs ofte er i lidt tyndt materiale. Honeycombs er perfekt til at hænge op, hvis det skal være fint uden det bliver for meget.

Holder man en teltfest, så er det ofte man støder på honeycombs. Når man køber honeycombs, så findes de ofte i forskellige farver og i forskellige størrelser. Derfor har man også god mulighed for at finde dem man netop ønsker. Hos Festen.dk kan man få pakker, hvor farvesammensætningerne passer sammen og der findes tre forskellige størrelser. På den måde får man det bedste ud af sin dekoration. Det er muligt at pakke honeycombs ned igen og bruge dem en anden gang. Man skal dog huske at opbevare dem godt, da materialet ikke er det bedste og derfor kan de hurtigt blive beskadiget.

Pinatas

Pinatas er efterhånden blevet meget populært i Danmark. Førhen kunne man sammenligne det med at "slå katten af tønden". Når man slår katten af tønden, så slår man ofte til en trætønde, som indeholder slik og andre lækkerier.

Ved en pinata slår man på noget der ligner en figur. Oprindeligt var det et æsel, men i dag kan man få pinatas i mange forskellige former, farver og motiver. Man kan også få pinatas til den mindre aldersgruppe. Vil det være for svært at slå dem i stykker, så kan man få pinatas, hvor man kan hive i en snor. Den, som trækker i den rigtige snor udløser bunden og ud kommer alt slikket.

Når man slår på en pinata, så gør man det ofte med bind for øjnene. På den måde bliver det også svært at ramme den ordentligt. En pinata kan være en rigtig god aktivitet til en fest, hvor der er mange børn. Pinata er naturligvis ikke kun en aktivitet for børn. Det er også noget, som voksne kan foretage sig. Da der er bind for øjnene har man ikke mulighed for at se, hvor man slår. Derfor kan det også være svært for voksne, når man skal slå til den.

Guirlander

Guirlander er både noget, som kan hænge ned fra loftet eller på en væg. Ofte forbinder man guirlander med julepynt, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Står man fx og skal holde en 30 års fødselsdag, så kan man få guirlander hvor tallet 30 indgår mange gange. Med disse guirlander er man heller ikke i tvivl om, hvad det er man fejrer.

Der kan fås guirlander til mange begivenheder og det er noget, som er utrolig dekorativt. Derfor bør man også undersøge mulighederne for guirlander, når man skal holde en fest. Ofte kan man faktisk sammenligne guirlander, flag og lanterner med hinanden, fordi mange af dem hænger på snore, hvor motivet fremgår flere gange. Det er meget dekorativt til vægge og lofte, når man skal holde en stor fest. Hos Festen.dk sælger vi mange forskellige guirlander. Derfor er der også stor mulighed for at man kan finde lige netop den man ønsker.

Vægdekoration

Vægdekoration er lidt det samme som det hængende dekoration. Det kan pynte rigtig flot op i et lokale, hvis det er lidt kedeligt af udseende. Der gælder det samme her, som hængende dekoration. Man skal passe på man ikke pynter for meget op, hvis det skal være til en højtid. Er det til en temafest, så bør man absolut give den alt den pynt, som rummet kan klare. På den måde gennemfører man også temaet fuldt ud. Gør man dette, så vil det ofte imponere gæsterne, fordi temaet bare generelt er imponerende.

Ønsker man at ens gæster kommer i tema bestemt tøj, så kræver det også at man går meget op i dekorationen. Gør man ikke det, så smitter det også ofte af på interessen for udklædningen. Det er noget man skal huske, hvis det er gentagende temafest, som man holder. Der er mange muligheder for vægdekoration og Festen.dk har samlet en lille guide over de muligheder, som giver den rette effekt til en fest.

temp

Banner

Bannere på væggen er altid sjovt. Der findes mange forskellige bannere på webshoppen hos Festen.dk. Bannere er både noget, som kan hænge på væggen, men det kan også hænges over døre, så det bliver mere dekorativt.

Der er næsten ikke det tema, som kan bære et banner på væggen. Hvis man er kreativ, så er det også muligt at lave sit eget banner. Hvis det er en temafest, som er tilbagevendende hvert år, så er det sjovt at lave et banner, hvor der er billeder fra festen årene inden. På den måde kan man både se hvem der har været med og hvor mange man har været. Ofte vil der også blive dekoreret mere og mere fra år til år. Med sådan nogle foto bannere kan man også se, hvordan det startede og hvor meget dekoration man havde. Der er meget udvikling i sådanne fester, som er meget sjov.

Ofte kan man også købe bannere, hvor der blot står noget tekst. Det kunne fx være ?nytår? eller ?fødselsdag? eller lignende. Med disse bannere har man god mulighed for at få taget nogle gode billeder til minderne. Billeder betyder ofte meget, når man holder en tema fest, fordi man gerne vil gemme alle de gode minder. Derfor er det en god ide at lave en fotovæg. Laver man et foto område, så kan det være en sjov ide at have nogle rekvisitter, som gør billederne sjove. Det er billeder man kan have meget sjov med. Hvis det er en tilbagevendende tema fest, så kan man printe billederne ud og hænge dem op året efter.

Flag

Flag hører naturligvis til en fødselsdag. Holder man en stor fødselsdag, så kan man næsten ikke få for mange flag. Det er noget, som virkelig er festligt når man pynter op med flag. Men flag er ikke kun til fødselsdage. Flag kan også bruges til lande temaer. Når man skal beslutte et tema til en fest (hvis der skal være et tema), så handler det blot om at være kreativ.

Under planlægningen skal man finde ud af, hvad det er for et tema. Når man skal have flag, så kan det passe rigtig godt til en landefest. Holder man en landefest, så kan det være et bestemt land eller mange forskellige lande. Fx kunne et fedt tema være at man holdt blandet lande tema, hvor maden fx var forskellige retter fra forskellige lande. Derfor kan man også bruge flag, som pynter flot op i lokalet. Det er en rigtig god ide at hænge flagene ned af væggene. Ofte er det meget hvide og kedelige vægge, som er i lokaler man lejer. Derfor er det en god ide at benytte flag til at hænge ned af væggene, så der også kommer lidt farve på.

Flag kan bruges meget forskelligt, men generelt er de meget festlige til alle temaer. Man kan også få mindre flag, som hænger som guirlander i loftet. Der er mange muligheder for flag. Det kommer meget an på formen af flagene. Er det mange små flag, så er det rigtig smart at lade dem hænge frit i loftet. Er det et stort flag, så er det en god ide at hænge det ned af væggene, så det giver god farve til rummet. Når man giver et rum mere farve, så vil det også skabe mere varme og gøre det mere indbydende for gæsterne.

Papfigur

Papfigur er noget, som bare ikke er brugt nok når man holder en fest. Man kan ofte få papfigurer og foto figurer til alle lejligheder. Det kan med garanti give gode grin og sjov underholdning. Ofte er der også mange, som tager billeder sammen med disse figurer.

Når man kommer til en fest, som gæst, og ser sådan en stor 1:1 papfigur, som byder en velkommen. Det er meget dekorativt og det er meget imponerende med disse figurer. Derfor bør de indgå i alle fester, hvor det er muligt. Det er måske ikke så passende til juleaften, men ellers bør det indgå alle steder.

Hos Festen.dk kan man købe mange forskellige papfigurer, som kan bruges til dekoration. Man skal ikke snyde sig selv og ikke kigge på disse figurer, når man skal planlægge.

Skilte

Skilte fungerer lidt ligesom papfigurer. De kan stå selv, de kan hænge frit eller hænge op ad en væg. Skilte er med til at give en temafest den rette dekoration. Der er så mange muligheder, når man skal dekorerer til en fest, at det kan være helt uoverskueligt. Derfor er det en god ide at man benytter sig af inspirationsartikler og får hjælp til at planlægge en fest. Når man får hjælp til at planlægge sin fest, så har man også muligheden for at se de muligheder man har.

Det er meget vigtigt at man ser de muligheder man har, når man skal planlægge en fest. Det er ikke altid man ser de muligheder, når man selv planlægger sin fest. Står man selv og planlægger sin fest, så bliver den ofte meget rutinepræget, fordi man ikke får inspiration og man ser ikke de muligheder der er, når man fx skal finde dekoration. Det sker, at folk er kreative, når de skal holde en fest og derfor bliver gæster også tit imponeret. Faktisk kræver det ikke meget, når blot man ved, hvad man skal gå efter. Derfor bør man finde inspirationen og benytte sig af Festen.dks muligheder, når man skal planlægge sin fest.

Bordpynt

Når man skal holde fest og den generelle dekoration er i top, så er det også vigtigt, at man har en flot bordpynt. Her gælder det samme, som tidligere. Har man et tema, så kan man ikke få for lidt bordpynt.

Er det til gengæld en mere formel fest, så skal man overveje sin bordpynt, så det holder den røde tråd - det skulle nødig blive for meget, når man pynter op til stor fest. Bordpynt er meget forskellig, når man holder en fest. Det er ikke alle fester, hvor den enkelte bordpynt passer ind. Derfor skal man overveje, hvad man lægger op til når man planlægger en stor fest.

temp

Konfetti

Konfetti er noget af det bordpynt, som ikke passer ind til alle fester. Ofte bør man undgå konfetti, hvis man holder mere formelle fester. Formelle fester, så som fødselsdage, bryllupper, kobberbryllupper osv. er det ofte lidt malplaceret, hvis man har konfetti på bordene, alt efter hvad det er for en slags konfetti.

Man kan få konfetti, som vi kender det fra nytår, hvor man lægger det ud på bordene. Gæsterne har her mulighed for at have det sjovt med det. Det er festligt og passer ind til denne form for fest. Konfetti kan også være bordpynt, som ligger på bordet. Til en fødselsdag kan det enten være tal eller det kan være flotte motiver. Disse former for konfetti passer godt ind, hvis man holder en større fødselsdag.

Når man pynter med konfetti skal man blot huske at holde den røde tråd. Gør man ikke det, så kan det godt komme til at se rodet ud, når man dækket bordet.

Serpentiner

Serpentiner kan gøre sig rigtig godt, når man dækker et bord. Der skal ikke mange serpentiner til før det pynter på et bord. Som nævnt tidligere, så er det ikke alt bordpynt, som passer ind til alle fester og begivenheder.

Serpentiner er noget af det bordpynt man bør overveje en ekstra gang. Selvom der ikke skal meget til før det pynter på et flot dækket bord, så er det heller ikke alle fester og begivenheder, hvor det passer ind. Holder man bryllup, stor fødselsdag eller andre mere formelle fester, så er serpentiner ikke den bedste løsning. Når man benytter serpentiner til en stor formel fest, så kan det godt ligne en billig løsning, som ofte ikke er meningen.

Serpentiner passer til gengæld rigtig godt ind, hvis man skal holde en teenagefest/ungdomsfest, børnefødselsdag eller til nytårsaften. Det er fester, som gerne må være meget festlige i pynten - hvilket serpentiner er. Derfor passer de godt ind i denne situation.

Bord instrumenter

Bord instrumenter er noget, som mange synes er sjovt til en fest. Det kan give meget larm og ballade. Derfor er det heller ikke noget, som passer ind til alle fester. Bord instrumenter bør ikke være en del af formelle fester, med mindre man skal bruge det til noget underholdning. Skal man det, så bør man ikke lægge det på bordene før det er nødvendigt.

Til en formel fest kan det skabe meget støj, hvis man har bord instrumenter, hvilket kan have en stor irritation for mange gæster. Gæsterne skal have en god og sjov aften, hvilket er noget man skal huske, hvis man overveje bord instrumenter.

Til begivenheder som nytårsaften og lignende kan det være rigtig sjovt og underholdende med bord instrumenter, fordi det giver meget fest og ballade i et rum, når man er mange mennesker. Man bør overveje, hvor mange bord instrumenter man har, da det kan skabe meget støj - måske for meget endda.

Knallerter

Knallerter er kun noget, som fremgår på bordet omkring juletid. Knallerter ligger ofte på bordene, når man holder julefrokost eller til nytårsaften. Knallerter fungerer på den måde at to personer trækker i den og derefter giver den et brag. Inden i kan man så enten læse en joke eller en gåde.

Det kan være svære gåder eller det kan være nemme gåder. På den måde kan man have lidt underholdning ved bordet.

Bordløber

Til en borddækning kan det pynte meget med en bordløber. Det er forskelligt, hvad man kan købe af bordløbere. En bordløber kan fås hvor den er broderet i forskellige farver. På den måde kan man få et bord, som passer til temaet.

Ønsker man at lave en anderledes bordløber, som ikke behøver have de store omkostninger, så er det muligt at lave en bordløber af staniol. Det kan virkelig lidt billigt, men faktisk giver det et godt udseende til et bord.

Duge

Når man vælger sin dug, så er det utrolig vigtigt at man har styr på det overordnede tema. Temaet er vigtigt og det er vigtigt man finder frem til de farver man ønsker. Dugen har stor betydning, når man skal vælge resten af farverne.

Passer dugen ikke i farverne, så bør man overveje, hvad det er der skal ændres. Ofte skal man passe på med at finde en meget farverig dug. Vælger man en meget farverig dug kan det give store udfordringer med andre farver, da det kan se for farverigt ud.

Holder man en temafest bør man naturligvis finde duge, som passer til temaet. Kan man ikke finde duge, så kan man finde noget lignende bordløbere, som kan påsættes i kanten.

Servietter

Servietter er ofte noget man vælger ud fra dugen. Det bør ikke være samme farve som dugen, men det bør være farver, som matcher de andre farver man har valgt.

Det samme gælder her for temafester. Holder man en temafest, så skal man finde servietter, som passer til temaet. Der findes mange former for servietter og derfor bør man heller ikke vælge de første og de bedste man finder. Man kan finde mange former for servietter på Festen.dk.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER