Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Disse drikkevarer passer godt til grillmaden

Drikkevarerne

Title

Der er mange muligheder og man kan drikke nærmest alt til grillmad. Du kan både drikke sodavand, vand, øl, cider eller vin. Både rød og hvid. Festen.dk giver her sit bud på en række forskellige drikkevarer til en lækker aften.

Rødvin

Festen.dk anbefaler indenfor kategorien rødvin to dejlige vine fra Italien og to fra Spanien. Disse vin egner sig godt til det kød, som er præsenteres i "grillmad opskrifter". Begge vine er kraftige og halvsøde, hvilket matcher kødet. Den første vin er en Grande Alberone Rosso, som kan købes til 79 kr. flasken på Festen.dk. Vinen er en prisvindende vin, som kæler for detaljen og din gane.

Den anden vin, som vi anbefaler er en Coste Carezzi Parziale Appadimento. Denne er også en lækker flaske vin og kan købes for 59 kr. på Festen.dk. Vinen stammer fra Veneto-regionen i Italien, en region som laver masser af god vin til fornuftige priser, denne er bare en af mange.

Hvis man ikke er til de italienske vine, har vi også to bud på spanske vine, som ligeledes passer til de typer af kød og tilbehør, som er valgt til denne menu. Den første er en Sonsierra Crianza Tempranillo, hvor smagsudtrykket er let halvtørt. Den anden spanske vin, vi har valgt er en Sonsierra Red Tempranillo. Denne vin er også let halvtø og passer godt med hovedretten. Begge vine er billigere end de to foregående. Den første spanske vin kan købes for 65 kr. og den anden ligger til 69 kr. på Festen.dk.

Hvidvin


Vi har også udvalgt en række hvidvin, som passer godt til grillaftener.

Den først valgte hvidvin er en tysk Fritz Willi Frizzante Riesling Perlwein. Vinens smagstype er let halvsød, den passer særligt godt til desserter og fisk. Derved vil det være oplagt at servere denne vin til en eventuel forret eller dessert.

Hvidvin nummer to er en Marques del Turia Viura/Sauvignon Blanc. Denne vin er en spansk vin fra Valencia. Vinen er lettere halvsød og vil også være velegnet at drikke til fisk.

Den sidste hvidvin vi vil anbefale er en Silverboom Special Reserve Chardonnay, som er fra Sydafrika. Hvidvinen er kraftig, halvtør og vil ligeledes komplimentere fisk på bedste vis.

Alle hvidvinene ligger i et prisleje, hvor alle burde kunne være med. Den dyreste af de vine, vi anbefaler i denne kategori koster 125 kr. på Festen.dk. De to andre er dog væsentlige billigere og ligger til henholdsvis 55 kr. og 59 kr. ligeledes på Festen.dk.

Øl og cider

Øl er den næste type af drikkevarerne, vi vil anbefale. Her vil vi fremhæve 3 forskellige og kan anbefale at købe lidt forskellige efter smag. Dem vi har vil anbefale er en Royal Pilsner, hvor man ved Festen.dk kan få 24 dåser á 33 cl. for 124 kr. Denne er en klassisk pilsner, som ligger på 4,6 %. Hvis man gerne vil have en anden type, kan vi anbefale en Royal Classic. Denne øl kan du få 24 dåser á 33 cl. til 144 kr. Procenten er den samme som pilsneren - 4,6 %. Den sidste øl, vi har med, er en Royal Free, som er uden alkohol. Alkoholfrie øl er blevet meget populære på det seneste. Mange nyder den klassiske øl smag, men vil måske af forskellige grunde undgå alkohol, her er denne øl klart at anbefale. Hos Festen.dk kan du få Royal Free i en kasse á 24 dåser á 33 cl til 156 kr.

Hvis ikke man er til øl og vin, men stadig gerne vil have en alkoholholdig drik anbefaler vi cider. Vi har taget tre varianter med. Den første er Cult Shaker Original den indeholder 4,5 % og du kan få 24 dåser á 33 cl til 359 kr. ved Festen.dk. Et andet valg kunne være Cult Mokai Hyldeblomst, den har det samme indhold som en Cult Shaker og kan fås til samme pris. Til sidst vil vi anbefale en Somersby Apple Cider. For denne tilbyder Festen.dk 24 dåser á 33 cl til 282 kr. og de indeholder ligeledes 4,5 %.


Sodavand

Sodavanden er helt essentiel, da rigtig mange drikker det og man kan bruge det til at blande op med, hvis det skal udvikle sig senere på aftenen. Vi anbefaler, at man køber Coca Cola og Coca Cola Zero, da ikke alle drikker Cola med sukker og derfor foretrækker Zero. Både den almindelige og Coca Cola Zero kan fås for 119 kr. pr. ramme med 24 dåser i.

Da ikke alle drikker cola anbefaler vi, at man køber andre varianter også. Her vil Faxe Kondi og Fanta være to ganske udmærket bud på  sodavand, som ville kunne tilfredsstille dem, som ikke drikker cola. Både Faxe Kondien og Fantaen ligger til det samme som overstående: 119 kr. for 24 dåser á 33 cl.


Spiritus

Hvis grillaftenen udvikler sig til en grillfrest, kan det være en god ide at købe spiritus til efter maden. Her kan man efter smag købe lidt forskellige og eventuelt sørge for, at der er rigeligt af ovenstående sodavand, så der er noget at blande op med, eller sørge for andre smagsvarianter.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER