Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Dresscode til julefrokosten

Festtøj

Title

Hvad skal man have på en til firmajulefrokost?

Firmajulefrokosten er den fest på året hvor man har chancen for at slippe sig løs og hygge sig med alle sine kollegaer. Men hvad skal man lige have på til en firma julefrokost? Skal man gå All-in med et jule kostume, eller skal man tage den sikre løsning?

Ens påklædning afhænger naturligvis af hvor og med hvem man skal ud og holde julefrokost. Hvis man har fået en skriftlig invitation hvor der står skrevet en dresscode, så skal man naturligvis følge den. Hvis der nu ikke står en dresscode men kun stedet hvor selve julefrokosten skal holdes, så bør du undersøge stedet for at se hvad der er lagt op til.

Det er naturligvis en god ide lige at forhøre sig med sine kollegaer om hvordan og hvorledes med hensyn til den forventede påklædning.

Dresscode for mænd til firmajulefrokost

Lige meget hvad, så skal en mand have skjorte på til en julefrokost, hvis der mødes op i en t-shirt eller en fin polo bliver det hele lige en tand for casual. Det er naturligvis ikke helt nok med bare en skjorte, da december er en kold månede, derfor kan du enten vælge at komplimentere skjorten med en blazer eller en strik. Dog skal det siges at det er i meget få sammenhæng at en julesweater vil falde i god jord. Hold det stil rent. Man skal naturligvis have enten slips eller butterfly på til en firma julefrokost, om det er en ene eller den anden er sådan set underordnet, det er bare vigtigt at det hele passer sammen.

Bukserne kan være et par mørke jeans eller en buks der høre til blazeren.

Til sidst har vi fodtøjet, de afhænger 100% af hvad du har valgt tidligere. Hvis du har et jakkesæt på skal du naturligvis have laksko på, har du derimod cowboybukser på, kan du slippe afsted med et par smarte vinterstøvler eller sneakers.

Følger man dette så vil man ikke falde i gennem til firmajulefrokosten:

  • Skjorte + Slips eller butterfly
  • Blazer eller strik
  • Mørke bukser
  • Laksko eller sneakers/vinterstøvle (hvis du har cowboybukser på)

Hvis man er diskret kan man have en lille jule broche, slips nål eller slips. Det kan være med til at give dit look et lille jule pift. Men det skal være diskret!

Der findes mange former for julefrokoster, derfor vil tøjet altid variere efter arrangementet. Se vores Anderledes former for julefrokoster

Dresscode for kvinder til firmajulefrokost

Som kvinde har man meget frie hænder når det kommer til påklædningen til en julefrokost. Det skal være naturligvis være 'passende' så man ikke skiller sig ud ved siden at mændene der kommer i jakkesæt. En god regl er at man undgår tøj der er tætsiddende, stramt, kort eller afslørende.

Gør julefrokosten endnu sjovere med et julekostume:

Vi har alle oplevet et familiemedlem der midt under julefrokosten pludseligt forsvinder og få minutter efter så står julemanden udenfor og banker på døren. Det er et lille klassisk input der altid falder i god jord især når der er små børn til stede, men lige meget hvad så er det altid sjovt når julemanden kigger ind.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER