Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Drikkevare til barnedåb

Drikkevarerne

Title

Drikkevare til barnedåb

Nu er det barnedåb tid og vi skal have noget dejligt at drikke. Festen.dk giver her vores bud på forskellige drikkevarer, som kan drikkes til det perfekte barnedåb. Der er både vand, sodavand, øl og cider og vin. Selvfølgelig er der også de små hurtige og skarpe drikkevarer. Spiritussen er muligvis ikke det som bliver drukket mest til en barnedåb men, alligevel så har vi det med man måske godt kunne snuppe en enkelt eller to.

Vand

Vi starter ved vanden, uden alkohol. Her er vores forslag at, man køber mineralvand både med og uden smag. Her har vi på Festen.dk Carlsberg Kildevæld uden brus eller smag. Her på Festen.dk får du en kasse med 24 flasker á 50 cl til 149kr. Som et supplement til vanden uden brus og uden smag er der også Carlsberg Kildevæld med Citron og Hyldeblomst uden brus, her får man 24 flasker á 50cl for 159kr. Et sidste vand eksempel uden brus er Carlsberg Kildevæld Hindbær og Brombær uden brus, her er prisen 159 kr for 24 flasker á 50 cl.

Hvis man gerne vil have vand med brus i er det bedste bud vi har en San Pellegrino vand. Ved Festen.dk får du 24 flasker á 50 cl for kun 186kr. Denne vand er af mange betegnet som den bedste ”danskvand”. Vand med brus giver bare et andet udtryk end stille vand gør, derfor anbefaler vi at, man har begge dele med til sit barnedåb. Det er vigtigt at man bliver ved med at drikke vand så man ikke kun indtager alkohol, derfor har vi også fra Festen.dk også valgt mange forskellige vandvarianter, som kan give forskellige smagsudtryk.


Sodavand

Sodavand er meget populært og alle drikker det med stor nydelse, mange drikker det som erstatning for vand eller andre drikkelse. Det er både voksne og børn som nyder godt af det. Festen.dk siger køb det. Vi anbefaler at man køber både light og ”rigtige” eller klassiske produkter.

Den første som skal fremhæves er den klassiske Coca Cola her kan du få 24 dåser á 33 cl til 119kr, det samme koster Coca Cola Zero’en. Her er det også 24 dåser á 33cl. Hvis man ikke vil have Coca Cola kan man også købe Pepsi klassik eller Pepsi Max her får man 24 dåser á 33 cl til 123kr. I begge tilfælde få du altså her både en klassiks udgave og en light udgave så, alle har muligheder for at drikke den dejlig læskedrik.


For at man ikke kun har Cola bør man have enten Faxe Kondi sodavand eller Fanta, man kan komme ud for at, der er folk ikke kan lide cola smage. Derfor er det godt at have andre sodavande med. Her er de to bud ovenover glimrende bud. Fanta sodavanden er 24 dåse rammer á 33cl og de koster 119 kr pr ramme. Faxe Kondi er også 24 dåser á 33 cl til 123kr.

Sodavanden er ikke kun med for at, man ikke kun drikker alkoholiske drikke, hvad end det er vin eller øl og cider. Nej sodavanden er også med fordi man kan blande det i enten rom eller andre blandings alkoholiske drikke.

Øl og Cider

Øl er det næste element, og der anbefaler vi at, man køber nok og man køber både den klassiske pilsner og måske to andre smags varianter. Dem vi har sat fokus på er Tuborg pilsner her får man 24 dåers á 33 cl for 129kr. Den klassiske pilsner ligger på 4,6%. Hvis man gerne vil have lidt andet en bare pilsneren så har vi også taget et kig på Tuborg Classic med. Her får du igen 24 dåser á 33cl til 139kr. Procenten er den samme som pilsneren 4,6%. Den sidste øl vi har med er en Royal Free, den er uden alkohol, dette er noget som er blevet meget populær de senere. Det kan være man er vild med smagen af øl men ikke ønsker procenterne. Her får du Royal Free i 24 dåser á 33cl til 156kr.


Da der er nogen som ikke er vild med øl, vælger vi at sige at, man skal have Cider med. Her har vi taget tre varianter med. Den første er Cult Shaker Original den indeholder 4,5% og her får du 24 dåser á 33cl til 359kr. Et andet valg kunne være Cult Mokai Hyldeblomst, den har det samme indhold som Cult Shaker’en og du får den til samme pris. Sidste produkt er Somersby Apple Cider. Du får her 24 dåser á 33cl til 282kr og de inde holder 4,5%.

Cideren er selvfølgelig med fordi, der er mange som ikke kan lide øl og så samtidig så bliver cider mere og mere populær at drikke. Hvis man ikke er så vild med de cidere, vi har listet op her. Et supergodt alternativ vil så være Bacardi Breezer, det er en let sodavandsdrik med alkohol i. Det er en drik som man kan drikke rigtigt mange af uden at føle sig fuld før det er for sent.

Vin

Når det kommer til vinen er det en hel lidenskab. Alle vinene som skal drikkes til barnedåben skal passe i smagen til de retter som skal servers, hvis man gerne vil have den mest optimale oplevelse mellem mad og vinen.

Man har normalvis hvidvin til forretten og så har man en rødvin til hovedretten. Til desserten har man så ofte en lækker dessertvin som er lidt sødere, som passer sig godt til desserten.

Ofte så bruger man også en enten dessertvin, hvidvin eller en champagne som velkomstdrink, når man kommer og inden man sætter sig til bords. Men som nævnt skal man være meget opmærksom på hvilken stilart af vin man vælger, så det kommer til at passe bedst muligt til maden.

Rødvinen som bliver anbefalet her er to dejlige vine fra Italien. Begge vine egner sig godt til de køb typer som er valgt oppe i hovedretten. Begge disse dejlige vine er kraftig halvsød og derfor giver de et perfekt match med vores foreslået køb typer. Den første vin er en Grande Alberone Rosso, som kan købes til 79kr. flasken på Festen.dk’s hjemmeside. Vinen er en prisvindende vin som kæler for detaljen og din gane.


Vin nr. to som vi har med i anbefalingen er en Coste Carezzi Parziale Appadimento, denne vin er også en lækker flaske og kan købes for 59kr. på Festen.dk. Denne vin er fra Veneto-regionen i Italien, en region som laver masser af god vin til fornuftige priser, denne er bare en af mange gode.

Hvis man ikke er til de Italienske vine, så vi også to bud på spanske vine som også passer sig til de typer af køb og tilbehør som er valgt til denne menu. Den første er en Sonsierra Crianza Tempranillo vinen smagsudtryk er let halvtør. Den anden vin som er spansk og vi har valgt er en Sonsierra Red Tempranillo denne vin er også let halvtør, og matcher godt op med hovedretten. Begge vine er billigere end de to foregående. Den første spanske vin kan købes for 65kr. og den anden ligger til 69kr, på Festen.dk

Alle flasker som her er anbefalet vil passe sig godt til den ovenstående menu, og vil samtidig ikke vælte hele budgettet, hvis man vil have dyre vine har vi også det på Festen.dk. Dog vil jeg anbefale at, man tilpasser vinen efter menuen så man får den bedst mulige oplevelse.

Hvidvinen som vi har udvalgt til denne menu passer sig til vores forret. Den først valgt hvidvin er en tysk Fritz Willi Frizzante Riesling Perlwein vinens smagstype er let halvsød, den passer sig godt til desserter og fisk. Derved vil man kunne servere denne vin både til forret og dessert.

Hvidvin nummer to er en Marques del Turia Viura/Sauvignon Blanc vinen her er en spansk vin fra Valencia. Vinen er også her lettere halvsød, og passer her også godt til fisken fra forretten.

Sidste hvidvin som vi har med er Silverboom Special Reserve Chardonnay denne vin er fra Sydafrika. Hvidvinen her er kraftig halvtør, og vil komplimentere fisken fra hovedretten på bedste vis.

Alle hvidvinene ligger i et leje hvor alle burde kunne være med. Den dyreste af dem vi har med her ligger til 125kr. på Festen.dk. De to andre er dog væsentlige billigere og ligger til henholdsvis 55kr. og 59kr. igen på Festen.dk.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER