Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Drikkevarer til appetizers

Børnefødselsdag

Title

Står du og skal holde fest eller have et større selskab på besøg, men er i tvivl om hvad du skal servere af drikkevarer til dine appetizer, så læs med her og vi på Festen.dk vil hjælpe dig på vej.

En appetizer består af små lette og tit kolde retter. Det er typisk retter der bliver serveret før hovedretten, og skal til for at vække appetitten, hvilket også kommer af ordet ”appetizer”. Derfor skal der også serveres noget som ikke lækker sig tungt i maven.

Det må gerne være noget let og lækkert der bliver serveret til.

Champagne

Et forslag til noget sødt og lækkert inden selve hovedmåltidet, kunne være champagne. Det er meget populært at servere som en ankomstdrik.

Et forslag til en let og lækker champagne, kunne vær denne franske champagne lavet på druerne Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir. Champagnen har en let og tør smag og egner sig godt til appetizers og andre lette forretter. Champagnen har en alkoholprocent på 12% og koster 399 kr. pr. flaske.

Et andet forslag kunne være denne italienske Asti, som er lavet på druen Moscato. Den er fra området Piemonte og har en kraftig sød smag, derfor egner den sig rigtig godt til appetizers, da den er let og sød og ikke ligger sig tungt i maven. Den har en alkoholprocent på 7,5% og koster 89 kr. pr. flaske.

Hvidvin

Hvidvin kan også være en god drikkevarer og servere til dine appetizers. En god ide er at vælge en forholdsvis sød hvidvin, da det passer godt med små lette retter.

Vores forslag til en hvidvin kunne være denne spanske hvidvid fra området Valencia. Vinen er lavet på druerne Chardonnay og Macabeo. Vinen har en let halvsød smag og egner sig godt til appetizers, desserter og andre letter retter.

Vinen har en alkoholprocent på 11,5% og koster 125 kr. pr. flaske.


Rosé vin

Rosé vin er en let vin som er lavet på røde druer, hvor skallerne bliver fjernet under processen, for at de ikke giver for meget farve til vinen, hvilket er årsagen til at rosévin har den lette røde/lyserøde farve.

Ud over det, så har rosévin en tendens til at have en sødme og egner sig derfor godt til at blive drukket om sommeren på terrassen.

Denne franske rosévin er et godt bud på en let og lækker drik, du kan servere for dine gæster.

Den er lavet på druerne Chardonnay og Pinot Noir. Vinen har en let tør smag og er god til lette retter som appetizers, desserter, fisk salater, oste mm.

Den har en alkoholprocent på 12% og står til 355 kr. pr. flaske.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER