Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

De gode drikkevarer til en børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Title

temp

Til børnefødselsdage er drikkevarerne ikke helt de samme som de er, hvis det var en teenager fest. Børnefødselsdage kan være utrolige nemme eller utrolig svære at planlægge, både med hensyn til antal og med hensyn til mad og drikkevarer.

Børn må ikke drikke alkohol, hvis de er børn derfor laver vi her på Festen.dk en guide til hvilke drikkevare man kan servere for alle børnene til fødselsdagsfesten.

Juice

Nogle børn og unge kan ikke drikke sodavand, det er nødvendigvis ikke fordi der er en smagsvariant som de ikke bryder sig som. Det som plejer at være den store byrde er den brus som er i sodavanden. Mange unge og børn synes det er ubehageligt at, det lige som springer rundt inde i munden på dem og føler et ubehag ved det.

Derfor foreslår vi på Festen.dk at, man køber juice som erstatning for sodavanden. Juice er for mange børn bedre at drikke, end sodavand det er netop fordi der er stilhed i juicen og ikke brus. Hvis man ikke køber den almindelige Rynkeby Appelsin juice kan man købe Capri Sun som er en helt anden type af juice. Den er ikke ligeså skarp i frugt smagen som Rynkeby er det, men dog en juice som er meget populær.

Hvis du/ I vælger det helt almindelige juice varianter så er der et utal at vælge imellem, vi på Festen.dk har naturligvis mange muligheder til dig. Den første variant er den klassiske Rynkeby Appelsin juice som kan købes på Festen.dk for 109 kr for 12 stk á 1L. Hvis det ikke skal være appelsin som børnene skal have så kan I med rette købe Eager Apple Juice som kan købes ved Festen.dk for 240 kr for 8 stk á 1L. Der findes også ananas juice hvis det passer børnene bedre. Med andre ord der er mange muligheder inden for juiceverden og man skal som forældre eller afholder af børne festen gøre sig klar at ikke alle børn kan lide smagen og fornemmelsen af sodavand.

temp

Sodavand

Nu hopper vi til netop sodavanden, dem som mange børn er vilde med og elsker og ikke kan få nok af, men som forældre frygter og ikke kan holde børnene fra. Ligesom ved juicen er der også mange forskellige smagsvarianter indenfor sodavand. Den mest kendte og den mest drukket er jo nok den klassiske røde Coca Cola.

Coca Cola fås både med eller uden sukker. Den mest kendte er dog den med sukker og den ?rigtige? Coca Cola, den klassiske røde kolde cola. Men alle nu til dags drikker også Cola Zero eller Light. Hvis man er af den anden overbevisning af at, Pepsi er det originale og den bedste sodavand med cola smag. Kan man også få den på Festen.dk, deres variant af light hedder både Pepsi Max og Pepsi Light. Så hvis man er til Cola smagen er der mange muligheder for at finde lige netop det mærke som man bedst kan lide. Du kan på Festen.dk kan du får 24 dåser á 33 cl for 119 kr. men Pepsi kan fås for 123 kr.

Hvis man ikke gider cola, man kan købe enten sportsdrikke såsom Faxe Kondi, det kan fås for 123 kr for 24 dåser á 33 cl. Faxe Kondi er danskproduceret og er en rigtig klassiker inden for dansk sodavand. Den har de seneste år fået et tilbage stød til toppen af danskernes favorit drikkevare.

Hvis man gerne vil have en sodavand som smager af appelsin kan man med fordel købe Fanta eller Tuborg Squash. Fanta er eget af samme koncern som eger Coca Cola, men Tuborg er eget af Carlsberg og er danskproduceret. På Festen.dk kan du anskaffe dig en ramme Fanta med 24 dåer á 33 cl til 119 kr. Tuborg Squash?en er lidt dyre, men igen så ved du også at den er danskproduceret og fra dansk tapperi. Her kan du på Festen.dk få en ramme Squash med 24 dåser á 33 cl for 159 kr.

temp

Vand

Det sidste bud på drikkelse til børnefødselsdagen er måske et ret kedeligt alternativ, men ikke desto mindre er der mange børn som gerne bare vil have vand. Helst uden brus eller smag i, bare ganske almindelig dejlig koldt vand fra vandhanen. Det er trods alt også den mest nemme variant alle dem her, det er også den billigste.

Men til børnefødselsdagsfesten, vil vi anbefale at, du har alle tre varianter på bordene fordi der kan være mange forskellige børn, med hver deres præferencer og smagsløg. Derfor køb endelig både juice, sodavand og sæt en kande med koldt vand på bordet. Det vil gøre alle glade, da der ville være noget for en hver smag.

temp

ICE TEA

Holder man fødselsdag kan ice tea være et godt alternativ. Man har i mange år serveret juice i forskellige former. Det er både appelsin og æblejuice. Et alternativ kunne være ice tea i stedet for juice. Det kan af og til være hyggeligere end juice for børn, fordi det er anderledes. Faktisk så har det ikke den store betydning om det er ice tea eller om det er juice.

Flere steder kan man købe ice tea, hvor det er uden sukker. Det kan godt være en god ide når det er en børnefødselsdag. Det er ikke alle forældre, som ønsker deres børn skal have sukker. Det kan være svært når man skal til en børnefødselsdag. En børnefødselsdag må også gerne være eksklusivt, så børnene kan føle at de har en fest. Det er i bund og grund derfor man holder en børnefødselsdag.

temp

ENERGI DRIK

Et andet alternativ, som måske ikke er det bedste til børnefødselsdagen er energidrik. Mener man ikke at børnene har nok energi, så er det naturligvis en mulighed. Der plejer dog at være meget gang i børn. Børnene bør måske have en hvis alder før de bør drikke energidrik. Man skal som værter også overveje at det ikke er alle forældre, som ønsker at deres børn skal drikke energidrik.

Skal man have usunde drikkevarer, så bør man overveje sodavand frem for energidrik. Det er naturligvis en mulighed, men det er ikke til de yngste børn, når man skal finde inspiration til drikkevarer.

temp

SAFTEVAND

En god klassiker, som absolut ikke må glemmes, er saftevand. Man skal huske på at sodavand ikke er den eneste form for drikkevarer til børn, foruden juice og ice tea. Rigtig mange børn er vilde med saftevand. Faktisk behøver drikkevarer til en børnefødselsdag ikke være mere avanceret end saftevand. Det er også noget de fleste børn kan, og må, drikke.

Når man vælger sine drikkevarer til en børnefødselsdag, så skal man overveje om der bør være sukker i. Ikke så meget på grund af sundheden, men blot fordi det giver børnene så meget energi. Ofte har børn meget energi når de leger mange sammen. Derfor kan det give endnu mere larm, hvis de får for meget sukker. Derfor er det også en god ide med saftevand.

Hvis man gerne vil gøre det lidt anderledes med saftevand, så behøver man ikke købe den billigste af dem alle, som smager meget syntetisk. Man kan købe mange former for saftevand, som har en god kvalitet. Det er anderledes, men faktisk en rigtig god ide til børnene.

temp
SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER