Huskeliste PLANLÆGGER
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS!
PLANLÆG DIN FEST
Udklædningen

Engle og dæmoner udklædning

Udvalget er stort, hvis du skal klædes ud som engel eller dæmon til årets karneval. Vær kreativ og lav evt. din egen maske, der passer til dit kostume.

Fræk djævel eller sød engel?

Er du til en lille fræk kjole, heldragt eller lang kappe? Du vil uden tvivl kunne finde et kostume, der passer til dig og dit humør. Det kan samtidig være rigtig nemt og billigt for dig at finde det rette kostume, ”it’s all about the accessories”. Har du f.eks. en yndlings LBD (Little Black Dress), kan den sagtens være en del af dit kostume tilsæt blot nogle sorte engle vinger, sorte negle, lidt ekstra sort make-up og lav evt. din egen maske vha. vores DIY-guide til hjemmelavet maske. Volia, du har nu et sexet og unikt kostume! Er du derimod en lille engel, findes der et utal af englekostumer. Du kan både finde de søde og de frække med masser af fjer og glimmer. Tilsæt en fin lille glorie og nogle flotte hvide vinger og lav evt. din helt egen og unikke maske med hvidt glimmer og fjer. Ligesom den sorte engel behøver dit kostume ikke være dyrt har du en fin hvid kjole, kan du blot finde de rette accessories og du vil hurtigt være klar til karneval. En lille djævel kræver blot en rød kjole, djævlehorn og en trefork. Du kan som alternativ til djævlehornene lave din egen maske, hvor du tilføjer horn øverst på masken. Vha. skum kan du lave din egen røde hale.

temp temp

The Devil eller døden?

Det vil være oplagt for mændene at klæde sig ud, som The Devil himself. Spice dit kostume op med din egen unikke maske, eller sæt dit hår som to røde horn vha. husblas se hvordan du laver din egen maske eller sætter dit hår i den vildeste og mest holdbare frisure i artiklen. Klæd dig ud som Manden med leen. Du kan både købe kostumet eller nøjes med at købe leen og lave din egen kappe. Kostumet er meget enkelt, hvorfor det er en god idé at lægge lidt ekstra kræfter i sminken og tilbehøret. Variationerne er uendelige, lad dig inspirere, vær kreativ og få et helt unikt kostume. Der er ingen, der siger, at du skal holde dig til de traditionelle kostumer og idéer det er kun din fantasi, der sætter grænser!

temp