Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Klik her for at komme til det store overblik over alt om fest ideer!

Rødvinspletter er ikke nogen nyhed, og derfor har smarte folk fundet ud af hvordan man slipper af med dem igen. Her får du en håndfuld måder at komme af med rødvinspletten:

Rødvin bliver drukket til rigtig mange begivenheder, og derfor kan det ikke undgås, at der bliver spildt lidt nu og da.

  1. Sørg for at vinpletten ikke tører ud. Når vinen at størknet, bliver det straks sværere at få det af.
  2. Metode 1: Hæld danskvand (evt. normalt vand) på pletten. Tag en ren klud eller noget køkkenrulle, og sug vand og vin op. Gentag til pletten er væk. Vask i vaskemaskinen bagefter.
  3. Metode 2: Tag noget colgate whitener og skrub det på pletten. Dette burde få pletten til at løsne sig. Vask i vaskemaskinen bagefter.
  4. Metode 3: Skyld stedet med pletten og lad det ligge til bløds med sæbervand. Giv det en tur i vaskemaskinen bagefter.
  5. Metode 4: Send det til rensning. Det koster, men du får i det mindste pletten væk :)

Lad ikke frygten for pletter forhindre dig i at feste igennem med en god flaske vin. Hav disse råd i baghovedet, og du kan fortsætte din hverdag med ren samvittighed.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER