Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Planlæg Konfirmationen i god tid.

Invitationer

Title

Når ens barn skal konfirmeres er der mange ting der skal holdes styr på. I denne artikel får du et hurtigt overblik over de dele der skal holdes styr på. Her er overblikket: Konfirmationsplanlægning:

  1. Tid og sted
  2. Gæsteliste og Invitation
  3. Lokaler, mad og servering - få inspiration til menuen her
  4. Tøj
  5. Gaver, sange, taler og sangskjulere
  6. Underholdning og musik
  7. Bordplan, bordpynt og pynt generelt
  8. Toastmaster plan og planen for festen
  9. Tjek alt efter
  10. Action!

Tid og sted

Først skal der være styr på tid og sted. Hvilken dato ligger konfirmationen på? Hvilken kirke? Hvilket sted skal festen holdes? Hvornår skal gæsterne inviteres til?

Invitation og gæsteliste

Ligeledes skal det derfor også besluttes tidligt, hvor meget der skal gøres ud af konfirmationen. Skal festen være stor, mellem eller lille? Få lavet en gæsteliste med det samme. Måske siger størrelsen på festen sig selv.

Inden invitationen sendes ud, skal temaet også bestemmes. Skal det være hvid og blå? Hvid og grøn? Det er bedst hvis farve temaet er gennemgående.

Disse spørgsmål skal besvares som det første, da I så kan få sendt invitationerne ud med det samme. I desto bedre tid I er, desto flere bekendte kan komme med til festen.

Mad og servering

Det kan anbefales at høre private catering selskaber, for eksempel

Når du bestiller lokalerne er det også vigtigt at bestille maden. Måske kan stedet levere det, men hvis det ikke kan må I finde ud af et alternativ.

. I skal også finde nogen der kan servere maden.

Styr på tøjstilen

Læs mere herunder for idéer til det helt rigtige konfirmationstøj for både drenge og piger

Efterfølgende skal der være styr på tøjet både til konfirmanden og resten af husstanden. Konfirmanden er selvfølgelig i højsædet. vær forberedt på, at det kan tage tid at finde det helt rigtige, og at mange andre også skal ud og lede. Så vær i god tid.

Til pigerne! Til drengene!

Imens konfirmanden er til konfirmationsforberedelse skal gaven købes ind, sange og taler skal skrives og sangskjulere skal laves. Her er det også en god idé at finde ud af musik og underholdning

Pynt og bordplan

Når dagen nærmer sig skal der dækkes bord, pyntes op, laves bordkort, bordplan og det hele skal tjekkes op. Er der styr på det hele? Er farvetemaet gennemgående? Har alle styr på det hele?

Toastmaster

Denne liste er ikke udtømmende, men giver en god idé om hvad der skal planlægges til en konfirmation. Det gælder for alt om at være i god tid, så start allerede overvejelserne i december. Husk at der bliver mange om buddet!

På dagen eller måske et par dage før, skal alle sangene være i hus. Desuden skal det vides hvor mange taler der kommer. Sange, taler og mad skal arrangeres med mellemrum så gæsterne ikke føler de hele tiden skal synge. Dvs. det er en god ide at have en toastmaster. Ham eller hende der planlægger denne slags og har ansvaret for at tingene kører som smurt under festen.

Festen.dk ønsker god fornøjelse med planlægningen og god konfirmation!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER