Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Få styr på Halloween

Halloween

Title

Få styr på Halloween

Halloween - Det store overblik

Har du brug for noget uhyggelig inspiration til din Halloween? Her finder du inspiration til alt angående Halloween som f.eks. skræmmende kostumer, klam pynt og ækel mad.

Historie og traditioner

I denne kategori kan du blive klogere på Halloween-traditionen som vi har adopteret her i Danmark.

Det er de færreste, der ikke ved, hvad halloween er. Men ved du hvorfor vi holder halloween? Nej? Så læs og find ud af det her.

Rasleturen er en tradition, der hænger sammen med fastelavn. Hvad går rasleturen ud på, og har den egentlig noget tilfælles med Halloween?

Planlægning

Halloween nærmer sig og du skal planlægge festen, men hvor starter du og hvor stopper du? Læs disse artikler og kom godt igennem planlægningen.

Ved du ikke, hvornår halloween ligger? Det gør vi. Og det ved du også, når du har læst denne artikel.

Halloween er en uhyggelig dag, men det betyder ikke, at det ikke skal fejres med fest! Læs alt om hvordan du får stablet en halloween-fest på benene.

Indbydelser og invitationer

Skal du holde en uhyggelig fest til halloween? Så skal du også bruge en uhyggelig invitation, og de gode ideer finder du i denne artikel.

Påklædning

Halloween handler om mange ting, men noget af det vigtigste er et uhyggeligt kostume Derfor skal du selvfølgelig også have styr på påklædningen til Halloweenfesten, og det kan du få gode råd og ideer til her.

Hvis du skal til halloween-fest eller måske skal ud og "trick & treat'e", så vil denne artikel give dig gode ideer til, hvad du kan klæde dig ud som.

Nemme hjemmelavede masker af gips og skum, eller hvad med en vild frisure af husblas? Få inspiration til at fuldende dit kostume på Festen.dk

Dekoration og pynt

Halloween er en uhyggelig dag. Eller det bør den i hvert fald være. Få de gode ideer til din halloween pynt her.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER