Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Fastelavn – det store overblik

Fastelavn

Title

Fastelavn - Det store overblik

Hvis du mangler inspiration til fastelavn, så finder du med stor sandsynlighed det du skal bruge her på siden. Dyk ned og se hvad du kan finde af spændende ting om fastelavn.

Om fastelavn

Fastelavn er en gammel og festlig tradition. Her kan du finde ud af alt hvad der er værd at vide om den. Datoen for fastelavn - Med denne artikel ved du altid hvornår det er fastelavn. 8 Hurtige facts om fastelavn -Få forklaring på hvorfor vi fejrer fastelavn som vi gør. 8 hurtige facts om den dejlige højtid. Fastelavns historie - Vi fejrer hvert år fastelavn med stor entusiasme. Men hvorfor er det lige, vi holder fastelavn? Læs denne artikel og find ud af det. Rasleturen - Rasleturen er en tradition, der hænger sammen med fastelavn. Hvad går rasleturen ud på, og har den egentlig noget tilfælles med Halloween? Slå katten af tønden - Slå katten af tønden' er en gammel tradition. Læs om de gamle dages mere vilde og voldsomme version i denne artikel. Fastelavnsriset- Hvad er et fastelavnsris og hvad bruges det til? Få svaret her.

Pynt og dekorationer

Til enhver fest er det godt med pynt og dekorationer og fastelavn er ingen undtagelse. Klik ind på en af artiklerne og få inspiration til fastelavnsbordet, riset eller tønden. Pynt til fastelavnsbordet - Her finder du gode idéer til pynt af fastelavnsbordet. Få inspiration til hvordan dit fastelavnsbord bliver ligeså flot som din fastelavnstønde og dit fastelavnskostume. Pynt til fastelavnsriset - Få idéer til pynt til fastelavnsriset i denne artikel. Et fastelavnsris kan gøres spændende på mange måder, og her kan du læse om de flotteste og mest velsmagende måder. Pynt til fastelavnstønden - Her finder du gode idéer til pynt af fastelavnsbordet. Få inspiration til hvordan dit fastelavnsbord bliver ligeså flot som din fastelavnstønde og dit fastelavnskostume.

Planlægning

Når der skal holdes fastelavnsfest kan der godt være mange ting at holde styr på. Her finder du tips og tricks til hvordan du klarer det hele. Klar til fastelavn - Bliv klar til fastelavn og få planlagt det vigtigste. Denne artikel tager dig trin for trin igennem fastelavnsforberedelserne. Den flotte fastelavnsinvitation - Få idéer til en flot fastelavnsinvitation her. Invitér til fastelavn og slå katten af tønden med stil. Få gemt minderne fra fastelavnen - Minder er en fantastisk ting. Men minder er meget sjovere, hvis man også har nogle billeder og videoer. Få gode idéer her til hvordan. Gode råd til rasleturen - Når man skal ud og rasle, så er der et par ting, som kan være smarte at have styr på. 

Opskrifter

Mmm.. fastelavnsboller. Det er noget af det bedste ved fastelavnsfesten. Se en opskrift på lækre fastelavnsboller her, og se også hvordan du nemt kan lave gode pølsehorn. Fastelavnsbolle: Lækker opskrift - Få opskriften på lækre fastelavnsboller med remonce fra Meyers Bageri. Pølsehorn til fastelavn - Pølsehorn til fastelavn er en nem snack at have med, når der skal rasles eller slås katten af tønden. Her har du en nem opskrift.

Udklædning og kostumer

Her finder du links til inspiration omkring forskellige kostumer og tips til udklædning. Vi udvider igen hen imod fastelavn, så kig altid forbi i januar og februar. Fastelavnskostumer - Fastelavn er en af de sjoveste traditioner for både børn og voksne. Vi giver her nogle bud på de bedste fastelavnskostumer 7 Søde babykostumer - Har du baby eller små børn og skal de være med til at fejre fastelavn? Se 7 af de sødeste kostumer til de mindste her. Fastelavnssminke til børn på den sunde måde - 5 tips til hvordan du giver dine børn en sund sminke.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER