Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Fastelavn Leg: Bid Til Bolle

Fastelavn

Title

Fastelavn Leg: Bid Til Bolle

Til fastelavn slår man katten af tønden og går ud på en rasletur. Det ved alle. Færre kender måske til den traditionelle fastelavnsleg "Bid til bolle". Bid til bolle er gammel og ganske underholdende leg som man kan få meget skæg ud af.

Det skal i bruge

Snor Nål Fastelavnsboller

Sådan gør i

Snoren binder du igennem det øverste af en bolle og hænger den ned fra en ovenstående snor eller bjælke. Bollen skal hænge en anelse højere end deltagerens hoved, således at deltageren kun lige kan nå den. Deltageren må ikke bruge hænder, hjælpemidler eller hjælpere til at hjælpe med at få spist bollen. Den der først har spist hele sin bolle har vundet. Det anbefales at man ikke er mere end fem ad gangen til denne leg. En stor del af morskaben ved legen ligger nemlig hos jer der kigger på mens deltagerne desperat forsøger på at spise bollen. Samtidig kan i heppe på. 

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER