Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Der skal holdes fest, og det er længe siden, I sidst har givet den fuld gas (I har fået børn)

Børnene er ofte afsat til anden side, når der skal holdes fest, og det er der en grund til. Man gider ikke ordne bleer, trøste et hysterisk barn eller generelt være nødt til at holde øje med dem hele tiden. Så skal man tage sig sammen og sørge for, at de er afsat til anden side?

. Men nu er de små varyler blevet gamle nok til at blive passet eller passe sig selv. Spørgsmålet er så, om de skal inviteres til festen, eller hvorledes de så skal placeres eller deponeres?

Børnene er ikke problemet

Børnene kan da også være med til fest, det er dog en god idé at have noget legetøj med til dem, så de er optaget under hele festen og ikke behøver at sidde på nogens skød hele tiden.

Hvis I selv skal holde fest, og børnene skal med, og de ikke har nogle fætre/kusiner på deres alder, der skal med, kan det være en fordel at invitere børnenes bedste ven/veninde.

(for det meste), dog kan den opmærksomhed, som de kræver, være træls, specielt til en fest. Man vil gerne være mere fri, end man er med børnene på slæb, og behovet for at være en vildbasse kan nogle gange blive så stort, at børnene ikke skal se deres forældre i denne situation.

Forslag til pasning:

Ofte bliver bedsteforældrene også brugt som gratis pasning, men det er kun, når de ikke selv skal med til den pågældende fest.

Der er mange forskellige muligheder for at afsætte børnene på en festaften. Vi kender alle til barnepigen, som gerne er et "ældre" barn i familien/vennekredsen, som alligevel ikke skulle med til festen og som gerne vil tjene lidt penge.

Det gode vennepar:

De fleste par har et til flere gode vennepar, som kan hjælpe, hvis man skal til stor fest, og børnene ikke er inviterede. Hvis man selv hjælper andre, er der en god chance for, at de vil hjælpe jer næste gang.

Børnenes venner/veninder:

Børnene har jo også venner/veninder, og ikke mange år henne i deres barndom, kan de begynde at sove ved de gode venner/veninder. De kan lige så godt lære det så hurtigt som muligt, så I kan få mulighed for en friaften engang imellem; om det er til fest eller bare et behov for lidt tid til jer to sammen.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER