Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Derfor er festsange populære

Bryllup

Title

Derfor er festsange populære

Hvad er det der giver den gode stemning og hvorfor er det lige at der altid skal synges til de store fester?

Når man

Sangene skrives enten af en i familien, nogle nære venner eller man får hjælp af en lejlighedsdigter, der uf fra nogle stikord og anekdoter om personen og vedkommendes familie og venner, får skrevet en sang på typisk 6-12 vers.

vælger melodi

til en sang der skal skrives, så er det vigtigt at have for øje, at den skal være kendt af flertallet af gæsterne. Hvis den er alt for moderne eller hvis den ligefrem er svær at synge, så vil det færdige resultat blive noget skidt. Uanset hvor umage man gør sig for at finde de rigtige anekdoter, og får dem sat godt sammen i vers og rim, så er det nødvendigt at gæsterne kan synge selve melodien.

Du kan bestille

Derudover kan du vælge om den skal printes i det antal eksemplarer du ønsker, i sort/hvid eller i farver. Sidstenævnte til en fair pris.

en færdig sang for 350 kroner, fiks og færdig, leveret på din email. Du skal blot vælge melodi, lave stikord og hvis sangen skal sættes op med billeder/fotos, så skal disse også sendes frem.

Find ud af mere om Festen's sangskriver, hvor hun fortæller om hvad man skal tænke på før man bestiller en sang

 

Læs også om sangskjulere

.

her

 

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER