Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Find det helt rigtige bordpynt

Bordplan

Title

Er det tid til at fejre, at de 3 år på gymnasiet er overstået med en studenterfest? Uanset om du holder det hjemme, i et telt, et forsamlingshus eller andet, kræver det lidt pynt af feststedet. I denne artikel finder du inspiration til, hvordan du gør din studenterfest smuk og festlig.

Det skal fejres

Ligesom en temafest, er det en del af studenterfesten, at få pyntet lokalet/teltet fint. Nærmer tiden sig for eksaminerne, vil der uden tvivl være en masse pynt at finde i diverse supermarkeder. Vil du der i mod gerne være ude i god tid, eller har du en helt speciel idé, findes der mange hjemmesider, der sælger alt pynt til studenterfesten.
Mangler du lidt inspiration til, hvordan din studenterfest kan blive piftet lidt op, læs da med herunder.

  • Små huer til at ligge midt på bordet
  • Dannebrogsflag til at ligge midt på bordet
  • Rød/blå løber der danner centrum for dekorationerne midt på bordet
  • Bander med teksten "STUDENT" eller "TILLYKKE"
  • Røde/blå balloner
  • Huer på "stilke" til at sætte i noget af maden på buffetbordet
  • Lav din egen servietring ud af silkebånd med teksten "student" bundet omkring en rullet serviet, afslut med sløjfe eller bind en lille hue på
  • Bind silkebånd med teksten "student" omkring velkomstglassene
  • Servietter med studentmotiver
  • Rosenblade som bordpynt

Er budgettet til det, kan i få en bager til at lave en smuk kage som form af en studenterhue. Holdes festen nogle uger efter studenten dimitterede, kan i vælge at bestille en kage med et billede af studenten med eksempelvis de røde roser og med hue på.
Priserne for disse kager varierer afhængigt af størrelse og valg af indhold, spørg din lokale bager til råds.

Fin eller casual borddækning?

Borddækningen til din studenterfest afhænger af, hvordan festens stemning og tema skal være. Er det en pænere middag eller er det mere casual med buffet, hvor bestik og tallerkner står ved buffeten? Der er dog nogle grundlæggende regler, når det handler om borddækning. 

Forevig minderne

Det er en vigtig tid, og det er derfor vigtigt at få filmet og taget billeder af diverse arrangementer. Ikke bare dagen, hvor studenten kommer ud fra den sidste eksamen, men også til dimensionen, når de besøger jer på lastbiltur, til studenterfesten osv. 

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER