Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Find det rigtige telt til din fest?

Halloween

Title

Står du i den herlige situation, at der skal holdes fest, og det er besluttet at det skal foregå i et festtelt. Så skal man lige være sikker på at der er plads i haven til at man kan slå sådan et telt op.

Når du skal finde størrelsen på dit telt, skal du regne med 1 kvadratmeter pr person der skal sidde i teltet. På den måde sikre du at alle kan spise i ro og mag, uden at blive klemt af sidemands albuer. Ligeledes er der god mulighed for at man kan bevæge sig rundt om bordet, uden at støde på teltdugen.

Når det kommer til teststørrelsen, så er der er en god fingerregel man kan arbejde ud fra. Hvis gæsterne skal sidde ved aflange borde, kan man regner med 1 kvm pr mand. Derimod hvis man skal sidde ved runde borde, skal man regne med 1,25 kvm pr mand.

Så hvis der skal 40 personer med til festen, så er det:

Rundt bord: 40 * 1,25 = 50 kvm

Aflange brode: 40 kvm

Vi anbefaler man bruger de aflange borde, for at få mest muligt ud af pladsen. Når der vælges størrelse, skal man også tage højde for plads til buffet og eventuelt dansegulv.

Vi kan med garanti finde et fest telt, der matcher dit behov. Vi har telte i størrelser fra 12 - 300 kvm.

Når der skal bestilles et telt, så kan det være en god ide at få lagt et gulv. Udover at borde og stolene står mere stabilt, så er det også med til at holde på varmen når man når ud på aftenen. Hvis man er så uheldig at det bliver regnvejr, så bliver det heller ikke en mudderpøl inden i selve teltet.

lej et forsamlingshus

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER