Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Flotte konfirmationsindbydelser

Konfirmation

Title

Flotte konfirmationsindbydelser

Indbydelser til konfirmationen skal være sjove, fine og i stil med konfirmanden. Desuden skal den laves i et farve tema der kommer til at passe med resten af festen.

Den lette løsning

Som alt andet kan invitationer bestilles færdige og flotte hos forskellige firmaer. Du kan få dem i præcis den kvalitet du vil have, men det koster selvfølgelig det ekstra. Det sparer dig en masse tid, og dette er især nyttigt hvis tiden eller det kreative gen er knap. 

Gør-det-selv invitation

Omvendt kan invitationer selv laves. Det tager tid, men bliver præcis som du vil have det. Her skal tænkes på kuverten og selve invitationen. Kuverten er dog ikke ligeså vigtig som selve invitationen. Invitationen kan med fordel laves på computeren, da det ellers kan tage lang tid at lave invitationer nok. 

Personligt præg

Selvfølgelig er der også muligheden for at lave en invitation i fysisk form, scanne den og printe den i det antal man har brug for. På den måde kan man virkelig folde sig ud, da man har mere tid og ressourcer at gøre godt med. Den digitale version kan simpelt laves i et word dokument. Hvis du kender en der kan finde ud af at bruge redigeringsprogrammer som Adobe Photoshop, kan invitationen virkelig blive gjort flot. Vælger du at gå ad klippe-klister-vejen, kan mange ting bruges. Det skal helst bare være helt fladt. Du kan klippe i aviser, ugeblade, magasiner osv. Du kan bruge stof, farvet papir, tuscher og lign. Når selve indbydelsen er scannet kan du også tilføje lidt ekstra digitalt, og måske fjerne skønhedsfejl hvis du er skrap. 

Keep it simple

Det er ikke altid at meget er bedre. Den simple løsning er oftest mere stilfuld. Find et enkelt symbol for konfirmanden, såsom heste eller en fodbold, og brug det som invitationens tema.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER