Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Forret: Luksus wraps

Maden

Title

Små wraps med spinat og laks er ofte en succes. Disse wraps tager ikke lang tid at lave. De kan både bruges som hapsere og som forret. Når man serverer dem som forret, så foreslås det at man ikke serverer mere end to stk. til sine gæster. Som appetizers, serverer man dem på et fad og derfor bestemmer gæsterne selv, hvor mange de mener de kan spise. Ofte spiser man ikke mere end to alligevel.

Hvad skal jeg bruge?

  • Røget laks (150 g)
  • Spinatblade (efter eget ønske)
  • Smøreost (valgfri smag)
  • Tortilla wraps (2 stk.)

Hvordan gør jeg?

  1. Pandekagerne smøres ind i den valgfrie smøreost. Lav evt. forskellige smag med smøreosten. På den måde kan gæsterne få lidt forskellig smagsoplevelser.
  2. Spinaten fordeles over midten af pandekagen. Læg to lakseskiver ovenpå spinaten.
  3. Rul tortilla pandekagerne sammen og skær dem ud i stykker.

Når man serverer wraps, som forret kan man tilføje en lille let dressing og lidt ekstra salat ved siden af. Evt. med noget feta. Serverer man sine wraps som appetizers, så serveres alle på et fad. Sæt små tandstikker eller mini gafler i, så det gør det lettere for gæsterne at spise. Som alternativ kan man selv bage pandekagerne.

Den viste mængde passer til cirka fire personer.

De perfekte drikkevarer

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER