Gem Artiklen Gem

Artiklen bliver gemt i din kurv. Tilgængelig når du har brug for den.

Gangster eller 70'er fest?

Klik her for at komme til det store overblik over alt om temafest!

Festen starter allerede ved invitationerne. Hvis folk har meget travlt, har invitationens udseende rigtigt meget at sige og kan betyde meget i forhold til, om folk gider at komme.

Folk i dag har så travlt, at når de endelig har fri, så er det ikke længere nok at sende en kedelig invitation med navn og sted. Mange forventer, at invitationen er farvestrålende og passer til festens tema. Dette behøver dog ikke at være negativt, da man derfor bliver nødt til at være lidt mere kreativ og gøre noget mere ud af sin invitation. Det er da også sjovere at modtage en invitation, der er lagt nogle tanker bag, fremfor et kedeligt kort uden farver eller nogen anden form for dekoration.

Vær også gerne lidt kreativ med teksten i invitationen. Brug eventuelt festens tema som inspiration til hvordan du skriver teksten.

Husk at gøre det klart i invitationerne hvilken dresscode der er til festen. Det er virkelig vigtigt for stemningen til en temafest, at alle er klædt ud i forhold til temaer det duer ikke, at der dukker en hippie op til din gangsterfest.

Så sørg for at være klar i din invitation og ellers vær forberedt ved at have et par ekstra sæt liggende, hvis nu der skulle være nogen, der havde glemt, at det var temafest.

For at få en fornemmelse af hvad deltagende er mest i humør til, kan det være en idé, hvis det er med arbejdspladsen, at sætte en seddel op hvor der står nogle forskellige bud på temaer. Så kan folk skrive på, hvad de har mest lyst til. Hvis det er et privat arrangement så send eventuelt en besked rundt og spørg hvilket tema folk synes, kunne være sjovest. Dine gæster vil helt sikkert være mere oplagte til sådan en aften, hvis de selv har haft lov til at have indflydelse på påklædningen, maden osv.

RELATEREDE GUIDES