Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Gaveideer til 60 års fødselsdagen

Fødselsdag

Title

Gaveideer til 60 års fødselsdagen

Gaveideer til 60 års fødselsdagen

De har rejst det de vil, og de ejer allerede hele matador samlingen, og har nok sokker og hudcreme til at starte en lille forretning op. De gider ikke alt det nymodens stas, og du synes at det ikke giver så meget mening at give noget, som de kan give til hunden eller katten. Med andre ord: Du er på bar bund.

Bare rolig. Der er også en lys side. Forventninger er netop ikke super høje, da de er kommet sig over det med fødselsdagsgave ræset. Lad os se nærmere på, hvad du kan anskaffe for at bringe et smil på de 60-årige læber.

Du kender typen. De har alt hvad der er at eje, og det er svært at pakke glade børn ind. Hvad pokker skal du give i gave til en, der fylder 60 år?!?

Gaveideer

60-årige mennesker er hygge mennesker. Nu begynder livet at handle mindre om børn og arbejde, og mere om børnebørn og det afslappende liv.

temp

er et glimrende sted at starte på internettet. Hvis fødselsdagsbarnet er en have entusiast af højeste kaliber, så er noget de kan putte i haven alle tiders idé. Her er tre favoritter fra hjemmesiden, du kan overveje:

Fugle hus

Fugle er sk*de hyggelige. Deres kvidder og puslen i haven er det perfekte prikken over i'et i en flot have.

er tilmed stilet, og kan bruges som fodderbræt om vinteren.

Fugle webcaÆldre mennesker elsker børn. Eller... I hvert fald en gang imellem.

Primitiv Vejrstation

En vejrstation er ikke noget nyt, MEN!

Gaverne er rettet mod haven, men du kan nemt finde på andre gaver, der øger hyggen omkring hjemmet. Indtænk lidt humor i en hverdags ting, og du har en vinder. Humor kan vi alle bruge i hverdagen.

er måske noget tvivlsom i sine forudsigelser, men til gengæld kommer den med indbygget humor. Det kan du ikke gå galt i byen med.

Giv noget de ikke selv ville købe (eller gøre)

Kender du til noget eksotisk eller stemningsfyldt musik? Find en CD eller lav en med blandet MP3er. Giv en musikoplevelse de aldrig havde drømt om. Du kunne lave en tema CD, der hed "En glad dag" eller "En hyggelig aften".

Kender du til et ekstra spændende sted i din by? Slæb fødsesldagsbarnet med og giv dem en på opleveren. Man bliver aldrig for gammel til at opleve noget nyt. Det kunne f.eks. være en omgang pool, vandpolo eller fotografering.

Hvis det er en meget pragmatisk person, mangler der sikkert noget pynt i huset. Er det en rigtig pyntetrol, så giv dem en praktisk gør-det-selv ting i stedet.

Det er sundt at udvide sine perspektiver.

Hvad kunne du ellers finde på at give? Når nogen har levet i 60 år, er der unægteligt en hel del, de har oplevet. Det betyder dog også, at der er en del de ikke har oplevet. Start med at skrive i store træk hvad de har prøvet eller ejet igennem deres liv. Derfra kan du vælge imellem alt det, de aldrig har prøvet før.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER