Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Gaveideer til Valentinsdag

Valentinsdag

Title

Gaveideer til Valentinsdag

Valentinsdag handler om mange ting, men vigtigst af alt er den kærlige gestus. Den kan være stor eller lille, abstrakt eller konkret. Bare den er der. En gave er den perfekte måde at lave sådan en gestus på. Her er nogle forslag til hvad Valentinsdagsgaven kan bestå af.

Den perfekte gave

Tøj er også et godt valg. Det vigtige her at vælge noget hun har brug for, eller som sender romantiske signaler. Frækt tøj er både sjovt og forførende. Det kan også være nyttigt tøj hun har gået og sagt hun mangler.

Sidst, men ikke mindst, så er romantik den perfekte gave. Masser af opmærksomhed, lækker mad både morgen, middag og aften og generelt tegn på, at du har gjort noget ud af dagen. Hun er din verden for en dag, og det kan kun nydes.

Først er der hende. En smuk buket blomster er altid en god ide. Det er især smart at vælge en blomst med symbolik. Hvor romantisk er det ikke at få blomster, som giveren har brugt tid på at udvælge med dig i tankerne? Chokolade er også en vinder. Det smager godt, er en piges bedste ven (eller var det diamanten?) og kan deles med andre. Desuden findes der et enormt udvalg af chokolade og blomster, så der er mulighed for at flotte sig hvis budgettet tillader det.

Den mandlige valentinsgave

Mænd kan også lide tøj. Her er noget han kan bruge godt. Træner han en bestemt sport eller har en speciel hobby, så køb noget nyttigt han kan bruge. Desuden kan frækt tøj på dig være en stor gave i sig selv til ham.

Mænd elsker gadgets og små underlige ting. Der skal dog helst være lidt mening med dem, så vælg noget med lidt mening i. F.eks. en USB kop-varmer. Eller et sjovt vækkeur hvis han har svært ved at komme op. Selvfølgelig kan det også være noget der passer ind i hans hobby.

Det vigtigste ved Valentins gaver er at de passer til ham eller hende. Nogle piger elsker dimser og underlige ting, og nogle mænd kan gode lidt en ekstra romantisk stemning. Den perfekte gave er den du kan give fordi du ved den passer til hans eller hendes smag.

Så er der ham. Mænd kan langt hen ad vejen få det samme som pigerne. Det vigtige her er, at det bliver givet på en måde der gør at han vil modtage det. Mænd elsker at sætte en mandlig og beskeden front op. I stedet for at give ham en buket blomster, så giv ham en enkelt, og gør ikke meget ud af at give den. Gør det henkastet, men med et glimt i øjet. Så betyder én blomst pludselig meget.

Klik her for at komme til det store overblik over alt om valentinsdag!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER