Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Title

Få en HOT fest med iskolde isterninger!

Isterninger kan du aldrig få for mange af. De koster ikke meget at lave, og det er surt at løbe tør for dem. Derfor er det altid vigtigt du laver flere, mange flere, end det du tror du har brug for. I værste fald har du nogle til overs til næste gang.

Isterninger tager 3-6 timer at blive ordentligt klar alt efter fryseren. Du skal oftest have isterninger frem før du tror (f.eks. hvis de skal puttes i velkomst drinks eller en isterning beholder), så du gør klogt I at putte dem i fryseren dagen forinden.

Du kender det selv alt for godt. Gæsterne er inviteret, maden bestilt og drikkevarerne er købt ind ? nu mangler du bare, at gæsterne kommer, så I kan få holdt fødselsdag, jubilæum, julefrokost eller sommerfest på behørig vis. Desværre står du kun med et par poser isterninger, som slet ikke er nok til at gøre øl, sodavand og drinks iskolde og indbydende. Læs derfor vores råd til, hvad du kan gøre både før og under festen, så du ikke løber tør for isterninger.Rigeligt og dagen før

Lav masser af isterninger dagen før

Du kan aldrig have for mange isterninger! Det er simpelthen en ærgerlig ting for festen, at der ikke er nok isterninger til alle, og I enten skal genbruge eller deles om dem. Sørg derfor for, at der er lavet masser ? og ja, masser af isterninger dagen før. Det tager nemlig lang tid før, at så meget vand bliver frossent. Skulle du mod forventning få lavet for mange isterninger, kan du bruge dem til at ?vande? potteplanter eller buske udenfor dagen efter ? intet miljøspild her!

Firkantet, knust eller farvet is?

Endelig kan du overraske børn og barnlige sjæle med farvet is. Dryp frugtfarve i fryseposerne, inden du fryser dem, så bliver isen pludselig meget sjovere at se på. Vær dog opmærksom på, at farven flyder ud i din væske, når den smelter.

Isterninger er ikke bare frossent vand. Du kan lave firkantet is, som er gode til bowler, sodavand og almindelige cocktail med købeposer fra supermarkedet. Skal I eksperimentere med lækre cocktails såsom mojitos, så tag isterningerne og pak dem ind i et par viskestykker og knus det med en hammer, så jeres cocktails bliver kølet ordentligt ned og tilsvarende smager deraf.

Slip for besværet med selv at lave isterninger

Orker du ikke at stå og lave hundred- til tusindvis af isterninger dagen før og efterfølgende slå dem ud af isterningeposerne? Synes du, at det er besværligt at stå og knuse alle isterningerne med en hammer for at få knust is, så findes der en nem og billig løsning til dig. Virksomheden

IsTilFest.dk

producerer nemlig både almindelige isterninger og knust is, som er godkendt af Fødevarestyrelsen, og der udøves

Tilfredshedsgaranti

, så hvis du ikke er tilfreds med isen, får du pengene tilbage. Isen kan både afhentes og leveres ? selv når det pludselig brænder under selve festen.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER