Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Gør noget ud af Konfirmationskørselen

Transport

Title

Forkælelsen af konfirmanden betyder nærmest mere idag end bekræftelsen af deres tro, vi bruger penge på disse mærkedage som aldrig før. Så hvis I også gerne vil forkæle jeres konfirmand med en oplevelse, de sent glemmer, så kan I læse mere, om de forskellige muligheder I har for at forkæle dem med et ordentligt lift til og fra kirken. Konfirmationskørsel er blevet meget populært, flere og flere konfirmander ankommer og bliver hentet i fede slæder. Hvis I mangler nogle idéer til jeres lille guldklumps kørsel, så er I kommet det rette sted. For konfirmanderne er det en utrolig vigtig dag, alt skal være perfekt og derfor falder det normalt i god jord med en fed overraskelse i forhold til kørslen til og fra kirken.

Bilerne:

Nu om dage kan man leje næsten alle slags biler til sit foretagende, så hvis jeres konfirmand fx elsker Audi TT'er, så gå efter sådan en. Det vigtige er, at det er en overraskelse for konfirmanden. Hvis valget af bil måske ikke har den store betydning for jeres barn, så hør familie og venner om de kender nogen, eller måske selv ligger inde med en fed sportsvogn, da disse aldrig rammer helt ved siden af. Dermed sparer du også en masse penge, da det nemt kan komme op på 3000 kr. for 1 time inklusiv chauffør.

Alternativerne:

Det fremkommer oftere og oftere at motorcykler er valget af transportmiddel til konfirmationen, det er mere spændende, men kan virkelig falde til jorden hvis det styrtregner, så hav et alternativ klart.

Lidt sjældnere er traktor(+vedhæng) og hestevognen, de er nok lidt oftere brugt på landet end inde i byerne, men en rigtig hyggelig oplevelse som kan deles med de nærmeste.

Til sidst skal der nævnes de lidt vildere alternativer, der er mulighed for at leje helikopter og bus til jeres konfirmand. Disse 2 muligheder er betydeligt dyrere, men hvis du virkelig gerne vil have at jeres barn og gæster hentes i en dobbeltdækker "London"-bus, kan det faktisk lade sig gøre.

Som med så mange andre ting kan vi jo godt lide at overdrive lidt, specielt hvis vi har pengene til det, så her er et par forslag til jer der gerne vil prøve noget lidt anderledes:

Et par gode råd:

Overvej at kontakte nogle af alle de bilklubber der er i området, de tager normalt ikke så mange penge for leje af bil og chauffør som udlejningsfirmaerne.

Hvis I stadig ikke ved om jeres lille konfirmand skal have et lift til og fra kirken, tjek lige jeres muligheder ud, før i afviser idéen, det kan være forskellen mellem en god og en fantastisk dag, for konfirmanden.

Søg på "konfirmandkørsel" eller "konfirmationskørsel" på google, og kig det godt igennem, der er rigeligt med muligheder.

Klik her for at komme til det store overblik over alt om konfirmation!

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER