Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Hvor kan man fejre en børnefødselsdag?

Børnefødselsdag

Title

De fleste ønsker, uanset alder, at deres lille pus får den bedste fødselsdag. Det kan derfor være meget svært at finde frem til den rette placering og lokalitet, når der skal holdes en fødselsdag. Det er meget forskelligt, hvordan folk holder sin børnefødselsdag. Nogle vælger at invitere hele stuen barnet er knyttet i børnehaven eller hele klassen i skolen. Andre vælger kun at invitere enten drengene eller pigerne. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, det kommer meget an på, hvad der er tradition for samt hvad barn og forældre ønsker.

Men hvordan og hvor skal fødselsdagen holdes?

I hjemmet

Hvorvidt det er muligt at holde fødselsdagen hjemme, kan komme an på både, hvor mange der er inviteret og hvor meget plads man har. Ofte vil man blot invitere børnene hjem til sig selv og der kan ofte være en del på lidt plads, når ikke de er ældre. Børn er ikke så krævende, når det kommer til pladsen, så længe det blot er muligt at lege og have det sjovt.Fødselsdagsbarnet vil ofte også synes, at det er hyggeligt at holde det hjemme og vise hjem og værelse frem. Der vil dog være lidt forberedelse forbundet med at holde fødselsdagen hjemme, men samtidig også fordele i, at børnene kan lege med fødselsdagsbarnets legetøj.

Selve forberedelsen behøver ikke at være krævende. Det som ofte kan være uoverskueligt, er maden. Der kan være flere forskellige, der skal tages hensyn til og nogle børn kan være meget kræsne.  Selve menuen til fødselsdagen behøver ikke kræve det store. En god omgang pasta med grøntsager, lidt ketchup og måske pizzasnegle eller pølsehorn. Det er ofte en menu alle børn vil kunne lide. Man kan også vælge at lave boller og kage. Det behøver ikke at være svært, uoverskueligt og krævende at holde en børnefødselsdag.

temp

På Mac Donalds

En sjov og anderledes mulighed kunne være at holde sin fødselsdag på Mac Donalds. Der er maden ofte både velkendt og velegnet børn. Der er sørget for pynt i form af balloner og flag og der er sørget for underholdning ofte i form af en legeplads, hvor børnene kan lege lige så meget, de vil. Faktisk behøver forældrene til fødselsdagsbarnet ikke sørge for ret meget, når man vælger denne model. Man betaler sig naturligvis fra det - ofte er det også det, som er intentionen, når man vælger at holde sin fødselsdag på Mac Donalds.

Det kan være en rigtig god mulighed, hvis man gerne vil holde en fødselsdag for sine børn, men ikke har pladsen derhjemme.

temp

På en legeplads

Bor man i et område, hvor der er gode muligheder for brug af legepladser, kan det være en rigtig god mulighed at tage børnene med derhen. Det skal naturligvis være offentlige legepladser eller legepladser, som er tilknyttet det sted, hvor man bor. Det kan være super hyggeligt, hvis der er mulighed for at spise sin mad ved borde eller på tæpper. Der vil ofte være græsarealer, hvor man kan lave mange aktiviteter. Børnene kan også lege deres egne lege, hvilket er rigtig sjovt og hyggeligt.

At holde fødselsdagen på denne måde kræver dog, at der er godt eller i det mindste tørt vejr. Hvilket kan være svært at garantere i Danmark. Det danske vejr kan være meget svingende og derfor kan det være en god ide at have en plan B. Der er ikke meget ved at holde sin fødselsdag på en legeplads, hvis regnen vælter ned.

temp

I børnehaven

Mens børnene går i børnehave vil børnehaven ofte stå til rådighed for, at man kan fejre fødselsdagen der. Det behøver absolut ikke være med den store menu. Her kan maden nemt løses ved et par fade med frugt og evt. pizzasnegle eller pølsehorn medbragt hjemmefra.

På den måde kan man som forældre også møde de fleste af børnene i børnehaven. Det er ikke altid, at forældrene møder alle børnene og ens barn kan faktisk lege med børn i børnehaven, som man ellers ikke møder. Derfor kan det være en god ide at holde fødselsdag, hvis ikke i hjemmet, så i børnehaven. Der er køkkener i de fleste børnehaver og derfor har man også muligheden for at forberede maden i børnehaven, så det stadig er frisk.

temp
SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER