Vi bruger cookies så vi ikke glemmer dig - Læs mere - OK - skjul dette
PLANLÆGGER Notifications
2
Close FÅ OVERBLIK OVER DIN FEST Planlæggeren tilbyder løbende inspiration og værktøjer mens du planlægger din fest. Vi holder dig i hånden til den store dag. Det er naturligvis GRATIS! Planner sidebar gif DET ER NEMT, SE MERE HER! Play
PLANLÆG DIN FEST
PLANLÆGGER Close
Planlæggeren følger dig rundt på siden med overblik og inspiration.
VÆRKTØJER & INDSTILLINGER
Close

Inspiration til nytårsaften

Invitationer

Title

Her finder du forskelligt inspiration til din nytårsaften lige fra invitationer, til natmad og fra festtøj til drikkevarer. Så følg med her hvis du er lidt lost omkring alle de ting der skal huskes når du holder en nytårsfest.

temp

Inspiration til invitationer og traditioner til nytårsaften

Når du gerne vil holde en nytårsfest til nytårsaften, så er det selvfølgelig vigtigt at få inviteret dine gæster, og gerne i god tid, så de ikke lige pludselig er inviteret til en anden nytårsfest. Som invitation kan du enten lave dine egne eller du kan købe dem, se vores inspiration omkring dette lige her.

Nytårsaften er også forbundet med en masse forskellige traditioner omkring fyrværkeri, dronningens nytårstale, 90 års fødselsdag, champagne, mad og en helt masse andre her. Hvis du gerne vil vide mere om hvilke traditioner der er forbundet med nytårsaften så klik her, og hvis du gerne vil vide mere omkring hvor disse traditioner stammer fra, så klikker du her.

Inspiration til maden nytårsaften

Når du holder en nytårsaften er det vigtigt at maden er i orden, her kan du få inspiration til maden til nytårsaften. Når du tænker over hvad for noget mad der skal serveres nytårsaften, så skal du tænke over om det er noget du selv har lyst til at stå for, om menuen skal deles ud blandt gæsterne eller om du gerne vil bestille maden udefra. Hvis du selv ønsker at stå for det så kan du får inspiration til: forret, hovedret, dessert og natmad lige her.

Inspiration til drikkevarer nytårsaften

Også er der selvfølgelig drikkevarerne som også er meget vigtigt til en nytårsaften. Her især champagne som der er en stor tradition for at drikke lige præcis nytårsaften. Hvis du er i tvivl om hvilken champagne du skal købe til hvad, så kan du med fordel læse vores champagne guide. Derudover har vi fundet frem til at par drinks som er rigtig gode til at få en festlig nytårsaften.

Inspiration til dekorationer nytårsaften

Så kommer vi til dekorering af det sted hvor nytårsaften skal afholdes. Her er det selvfølgelig vigtigt at få skabt en festlig stemning og det kan du fx gøre med nogle festlige dekorationer. Nogle ting der fx bare skal være der er bordbomber, propper, konfetti og serpentiner! Men her kan du få mere inspiration til dekorationer og farvetema til nytårsaften.

Inspiration til tøj nytårsaften

Det kan godt være svært for nogen at finde ud af hvad de skal tage på til nytårsaften. Du har nemlig ikke lyst til hverken at være underdressed eller overdressed. Her kan du få inspiration til hvordan du kan finde ud af, hvad du skal have på til nytårsaften.

SE ALLE KATEGORY NAME ARTIKLER